Çözüldü Galaxy A30s Android 11 alacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ne dersin yeter mi?
Ben kesin alır mı dedim?. Muhtemelen alır dedim. Sen Türkçe bilmiyorsan suç benim değil. Ayrıca bu verdiğin kaynakların verdiği modeller kesin değil. 12 çıkmasına çok var Samsung o listede olmayan telefonları da ekleyebilir.

Ben kesin alır mı dedim? Muhtemelen alır dedim. Sen Türkçe bilmiyorsan suç benim değil. Ayrıca bu verdiğin kaynakların verdiği modeller kesin değil. 12 çıkmasına çok var Samsung o listede olmayan telefonları da ekleyebilir.

Muhtemelen alır dediysen neden benimle tartışıyorsun o zaman?
Verdiği modeller kesin değil derken? Liste ortada almayacak. Fazla zorlama.

Muhtemelen alır dediysen neden benimle tartışıyorsun o zaman?
Verdiği modeller kesin değil derken? Liste ortada almayacak. Fazla zorlama.
Sen bana laf attın tartışmaya başladın çocuk. Liste ortada dediğin ucuz sitelerin ortaya attığı listeler hiçbir resmiyeti yok. Bu da sana son lafımdı. Kendi kendine tartış.

@407144
Poco telefonlarda şu modellere yer verilmiş seninkini göremedim ama net bir bilgi yok dediğin gibi. Güncellemeyi alabilir.
– POCO F2 Pro
– POCO X2
– POCO X3 NFC
– POCO M2 Pro
Mesela burası alacak demiş ama bazı kaynaklar almaz demiş.

@407144
Poco telefonlarda şu modellere yer verilmiş seninkini göremedim ama net bir bilgi yok dediğin gibi. Güncellemeyi alabilir.
– POCO F2 Pro
– POCO X2
– POCO X3 NFC
– POCO M2 Pro
Mesela burası alacak demiş ama bazı kaynaklar almaz demiş.
Evet hocam. Neyse yakında çıkar ve büyük ihtimalle alacak çünkü Redmi 9 bile alıyor buda alacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı