Note 10 Pro modelinin bataryası üzmez, fazla oyun oynamaktan kaynaklı kesin.
Evet bence de öyledir. Şu an tatil olduğu için ve telefonu da yeni aldığım için bayağı fazla oyun oynuyorum. Maşallah hiçbirinde en ufak kasma yapmıyor aslanım.
Note 10 Pro modelinin bataryası üzmez, fazla oyun oynamaktan kaynaklı kesin.
Arkadaşlar biraz bütçe sıkıntısı yaşadım, ilk başta fiyatlar yakındı, ben alana kadar A33 fırlamıştı, ben de Redmi Note 10 Pro'yu ucuza buldum bir yerden aldım. Vallaha hiç pişman değilim, PUBG sabit 60 FPS, ısınma kesinlikle yok. FIFA Mobile, e football yine hiçbir şekilde kasma yok, Wild Rift sabit 60 FPS. Ekran kaliteli, her şey çok iyi ama bataryası bir tık üzüyor.
Cihaz zaten Akıcı'da 60FPS destekleyebilecek bir cihaz. Sadece 45FPS kilidi var.PUBG 40 FPS destekleyen cihazda 60 FPS'i nasıl alıyorsun? GFX'le mi?
PUBG 40 FPS destekleyen cihazda 60 FPS'i nasıl alıyorsun? GFX'le mi?
Vallahi GFX kullanamadım ama Gameturbo'yu başlattığımda, arkadan FPS sayacı da açtığımda 60 veriyordu.
Evet farkettim, 60 fps vermiyor şu anda.Gameturbo FPS'i yanlış gösteriyor ona aldanmayın.
Redmi Note 10 Pro'nun 45FPS kilidi var. GFX kullanmanız gerekiyor.Evet farkettim, 60 fps vermiyor şu anda.
Redmi Note 10 Pro'nun 45FPS kilidi var. GFX kullanmanız gerekiyor.
GFX ile alakalı bir sorun. En güncelini kullanıp ayarlardan izin vermeniz gerekiyor.Note 10 Pro GFX ayarları ile PUBG 45 FPS veriyor
Redmi Note 10 Pro cihazımda PUBG Mobile oynuyorum. Oyun içinde normalde 45 FPS var maksimum. İşlemci rahat 60 FPS verir aslında. GFX ile girmeye çalışıyorum, ayarları yapıyorum ama oyuna girdiğimde yine maksimum 45 FPS. Ayrıca GFX'te "Save Controls" kısmını "enable" yapmama rağmen ayarların...www.technopat.net
GFX ile alakalı bir sorun. En güncelini kullanıp ayarlardan izin vermeniz gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.