Galaxy A5 Wi-Fi kitleme sorunu

liquidfire

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir aydır Samsung Galaxy A5 2017 modeli kullanıcısıyım. Aldıktan bir hafta sonra bir problem başladı. Özellikle geceleri, bazen de gündüzleri telefonum evdeki kablosuz ağımıza bağlı olursa internet aşırı yavaşlıyor, video izlemek vs. imkansız hale geliyor. Telefon bağlı olduğunda modemin Wi-Fi ışığı çok hızlı yanıp sönüyor.

Biraz araştırdım ve optimizasyonları kapattım. Sorun bir nebze çözüldü gibi oldu ama hala devam ediyor. Geçen gün de cihazın RAM'ini temizlediğimde internet tekrar hızlandı. Bugün RAM temizliği yaptığımdaysa sorun hala devam ediyor. Çözümü bilen var mıdır? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkaplanda interneti sömüren bir uygulama vardır diye tahmin ediyorum. Yüklü uygulamalar listesinden gözünüze şüpheli gelenleri, ben bunu yüklememişimdir dediğiniz uygulamaların isimlerini yazın, elimden geldiğince yardımcı olayım.

Arkaplanda interneti sömüren bir uygulama vardır diye tahmin ediyorum. Yüklü uygulamalar listesinden gözünüze şüpheli gelenleri, ben bunu yüklememişimdir dediğiniz uygulamaların isimlerini yazın, elimden geldiğince yardımcı olayım.

Yüklemediğim uygulamalar yok, aksine telefonda yüklü gelen ama kullanmadığım Excel, OneDrive, Skype, Hangouts gibi uygulamaları devre dışı bırakıyorum. Benim şüphelendiğim asıl arkada çalışan onlarca uygulama var, RAM temizliği yaptığımda bazen rahatlıyor internet.

Yüklemediğim uygulamalar yok, aksine telefonda yüklü gelen ama kullanmadığım Excel, OneDrive, Skype, Hangouts gibi uygulamaları devre dışı bırakıyorum. Benim şüphelendiğim asıl arkada çalışan onlarca uygulama var, RAM temizliği yaptığımda bazen rahatlıyor internet.
Dalgınlıkla izinlerine bakmadan yüklediğiniz bir uygulama olabilir, ya da izniniz dışında yüklenen bir uygulama olabilir. Hepsini kontrol ettim sorun yok diyorsanız da telefon yazılım güncellemesi indiriyor olabilir.

Virüs taraması yaptım temiz çıktı.
Eğer cihaz rootsuz olduğu halde SISTEME bir virüs bulaşmışsa o virüs antivirus programını çok rahat aşar. Bir de Android'deki virüs programları ne kadar başarılı ki, bu da bir tartışma konusu. Bi format gibi şeyler yap. Telefonunun sistemini yenile.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı