Galaxy A7 root atmalı mıyım?

Root atayım mı?

• At!

Oy: 10 62,5%
  • Atma!

Oy: 2 12,5%
  • Ne bileyim!

Oy: 4 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Merhaba. Android telefonum çok sıktı. Değiklik istiyorum. Orta tuş yeşil olsun şarja takınca belirlediğim bir GIF'i göstersin şarj bildirim çubuğu mavi olsun vb. anlayacağınız telefonumu kişiselleştirmek istiyorum. Başka bir sebebim de var, reklamlardan kurtulmak. Ve root atınca Samsung account veya Google account girebilecek miyim? Bu arada telefonum Samsung Galaxy A7 (2018) A-750F 9.0 Android UI 1.0. Atacaksam da yardımcı olabilir misiniz? IMIE problemi çıkar mı? Stock Android ROM yüklersem uyumsuzluk yapar mı? Telefonda arama vs. yapabilecek miyim? Artıları ve eksileri neler?
Tamam. Root atıyorum.

Root attıktan sonra, Magisk'in hangi uygulamalardan gizleneceğini seçerek root ile çalışmayan uygulamaları kullanabilirsiniz. Yalnız, root atmadan önce "OEM Kilidi"ni "Geliştrici seçenekleri"nden açın. Yoksa telefonu rootlayıp yeniden başlatırken, "FRP lock" yüzünden telefon kilitlenir, sıfırlamak zorunda kalırsınız. Root atmadan önce OEM Kilidi'ni devre dışı bırakın, custom recovery kurun ve Magisk ile rootlayın. SuperSU'nun tarihi geçti.

Custom ROM konusunda istediğinizi deneyebilirsiniz. Ayrıca, root attıktan sonra, Xposed'i kesinlikle kurmanızı tavsiye ederim. ;)

Telefon kaç senelik/aylık bu arada?
2. El bilmiyorum sanırım 1,5 yıllık.
Merhaba. Android telefonum çok sıktı. Değiklik istiyorum. Orta tuş yeşil olsun şarja takınca belirlediğim bir GIF'i göstersin şarj bildirim çubuğu mavi olsun vb. anlayacağınız telefonumu kişiselleştirmek istiyorum. Başka bir sebebim de var, reklamlardan kurtulmak. Ve root atınca Samsung account veya Google account girebilecek miyim? Bu arada telefonum Samsung Galaxy A7 (2018) A-750F 9.0 Android UI 1.0. Atacaksam da yardımcı olabilir misiniz? IMIE problemi çıkar mı? Stock Android ROM yüklersem uyumsuzluk yapar mı? Telefonda arama vs. yapabilecek miyim? Artıları ve eksileri neler?
Root atarken telefonu bozdum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı