Galaxy A7 root atmalı mıyım?

Root atayım mı?

• At!

Oy: 10 62,5%
  • Atma!

Oy: 2 12,5%
  • Ne bileyim!

Oy: 4 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    16

RizelyFaruk

Decapat
Merhaba. Android telefonum çok sıktı. Değiklik istiyorum. Orta tuş yeşil olsun şarja takınca belirlediğim bir GIF'i göstersin şarj bildirim çubuğu mavi olsun vb. anlayacağınız telefonumu kişiselleştirmek istiyorum. Başka bir sebebim de var, reklamlardan kurtulmak. Ve root atınca Samsung account veya Google account girebilecek miyim? Bu arada telefonum Samsung Galaxy A7 (2018) A-750F 9.0 Android UI 1.0. Atacaksam da yardımcı olabilir misiniz? IMIE problemi çıkar mı? Stock Android ROM yüklersem uyumsuzluk yapar mı? Telefonda arama vs. yapabilecek miyim? Artıları ve eksileri neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Root atmanız Knox sayacını tetikleyebileceği için Samsung Health, Samsung Pass, Güvenli Klasör gibi Knox kullanan yazılımları kullanırken sorunla karşılaşacaksınız. Ek olarak Knox sayacının tetiklenmesi telefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkarır. Bir iki animasyon eklemek için root atmaya değmez bence.

Ek olarak reklamlar derken ne demek istediniz? Reklam virüsleri mi yoksa Samsung'un reklamları mı?

Root atmanız Knox sayacını tetikleyebileceği için Samsung Health, Samsung Pass, Güvenli Klasör gibi Knox kullanan yazılımları kullanırken sorunla karşılaşacaksınız. Ek olarak Knox sayacının tetiklenmesi telefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkarır. Bir iki animasyon eklemek için root atmaya değmez bence.

Ek olarak reklamlar derken ne demek istediniz? Reklam virüsleri mi yoksa Samsung'un reklamları mı?
ROOT işlemi ile birlikte Samsung Health sorunsuz kullanılabiliyor.

Son düzenleme:
Atın. Gerçekten atın. Üstüne bir de overclock kerneli atın cillop gibi oluyor. Attım resmen telefon kendine geldi.

Garanti maranti geçin o işleri. Gerçekten çok garantili oluyor telefon sanki. Telefonunuzda ufak bir kılcal çizik var, hadi garantiyi arayalım bakalım. Aaaa garanti yok kullanıcı hatası ama olmaz ki böyle. Bataryanız arızalı mı, aaaa gene gitti garanti kullanıcı hatasından. Hele bir de Samsung Türkiye Garantili ise aha yandınız abi.

Neyse anladınız siz. Telefonunuz bu ise fena durmuyor bu ROM:

Pixel Experience ya da LineageOS varsa onlarda güzel onlara bakılabilir.

Atın. Gerçekten atın. Üstüne bir de overclock kerneli atın cillop gibi oluyor. Attım resmen telefon kendine geldi.

Garanti maranti geçin o işleri. Gerçekten çok garantili oluyor telefon sanki. Telefonunuzda ufak bir kılcal çizik var, hadi garantiyi arayalım bakalım. Aaaa garanti yok kullanıcı hatası ama olmaz ki böyle. Bataryanız arızalı mı, aaaa gene gitti garanti kullanıcı hatasından. Hele bir de Samsung Türkiye Garantili ise aha yandınız abi.

Neyse anladınız siz. Telefonunuz bu ise fena durmuyor bu ROM:

Pixel Experience ya da LineageOS varsa onlarda güzel onlara bakılabilir.
Quantum ROM nasıl gözüküyor? SS var mı? Ben overclock yapmam riskli iş o.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı