Galaxy A71 vs. Redmi Note 9 Pro

Reklamlar kapanıyor, haberin olsun :). MediaTek G90T işlemcili Redmi Note 8 Pro'yu kullanmaktayım ve Fortnite hariç neredeyse çoğu oyunda 60FPS alabiliyorum. Qualcomm, amiral gemisi işlemcilerde tercih edilebilecek bir model bana kalırsa.
Mesele FPS değil. Birkaç ay sonra göreceksiniz ki o telefon cayır cayır yanacak; takılma, donma, kilitlenmeler baş gösterecek. Ha, bu demek değildir ki hepsi öyle olacak; benim demek istediğim MediaTek işlemcilerde bu durumlar çok sık yaşanıyor ve Redmi Note 8 Pro'da da tecrübe ettim bizzat.

Reklamlar tam olarak kapanmıyor, her modelde aynı değil bu durum.

Mesele FPS değil. Birkaç ay sonra göreceksiniz ki o telefon cayır cayır yanacak; takılma, donma, kilitlenmeler baş gösterecek. Ha, bu demek değildir ki hepsi öyle olacak; benim demek istediğim MediaTek işlemcilerde bu durumlar çok sık yaşanıyor ve Redmi Note 8 Pro'da da tecrübe ettim bizzat.

Reklamlar tam olarak kapanmıyor, her modelde aynı değil bu durum.
1 yıldır kullanıyorum zaten. Fortnite dışında da cayır cayır yanma söz konusu bile değil.
Reklamlar konusunu da şöyle izah edeyim: Ben, "Temalar" uygulaması dışında bütün uygulamalardaki reklamları kapatabildim.
1 yıldır kullanıyorum zaten. Fortnite dışında da cayır cayır yanma söz konusu bile değil.
Reklamlar konusunu da şöyle izah edeyim: Ben, "Temalar" uygulaması dışında bütün uygulamalardaki reklamları kapatabildim.

Şu anda fark ettim onda da kapalıymış...

Ha, bu demek değildir ki hepsi öyle olacak.

Şu anda fark ettim onda da kapalıymış...
MIUI 12 ile kapatmak mümkün. Bir kere bile reklam görmedim. 11 ve öncesini kullanmış olabilirsiniz.
Evet, ben de Redmi Note 8'de kapatabiliyorum ama kapanmayan modeller de var.
Redmi Note 9 Pro'da tamamen kapanmıyor. Yapmadığım, bilmediğim bir şey olsa tamam da olmuyor işte.

Rn 9 45 FPS ile sınırlı ve çok ısınıyor kuzenimde var ondan biliyorum A71 hakkında bilgim yok ama bence daha iyidir.

PUBG için RN9 Pro 45 RN8 Pro 60 FPS veriyor biliyorsun değil mi?

Aynen RN8 RN9'dan daha iyi oyun anlamında 15 FPS var arada ama sadece RN8 Pro.
Bilmiyordum hocam ve duyunca şaşırdım açıkçası. Bu PUBG için mi geçerli yoksa diğer oyunlarda da mı durum böyle? Poco X3 NFC ve M51 için ne dersiniz?

Bilmiyordum hocam ve duyunca şaşırdım açıkçası. Bu PUBG için mi geçerli yoksa diğer oyunlarda da mı durum böyle? Poco X3 NFC ve M51 için ne dersiniz?

Yok her oyunda daha düşük performans verir neden öyle üretildiği hakkında bilgim yok çoğu kişi telefon dıştan güzel olsa da içten çöp diyiyor. Kuzenim de pişman üstelik Note 8 Pro daha ucuz. Arkadaşımda Note 8 Pro var efsane ötesi PUBG oynanıyor.
M51 PUBG de bayağı iyi Poco hakkında hiçbir fikrim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı