Galaxy A7'ye S7 7.0 yüklenir mi?

A7 kaç yılı modeline sahipsin. A7 2017 modelinde S7 modellerinde kullanılan arayüz var zaten. 2016-2015 modellerinde ise Nougat güncellemesi gelmedikçe yeni arayüze sahip olmazsın. A serisi 2016 modellerine de Nougat güncellemesi gelecek. 2015 modeline gelmeyecek. 2016-2017 A serisi modellerin arayüzü S7 modellerinde kullanılan arayüz ile hemen hemen benzer nitelikte.
 
Arkadaşlar ben telefonumdaki mevcut arayüzü sevmiyorum. Bunu değiştirme ihtimalim var mı? J7deki Touchwiz olsun bildirim paneli olsun mevcut arayüzden kat kat daha iyi.
 
Sadece arayüzü (Launcher) değiştirmek istiyorsan seçeneğin çok, ben Nova Launcher öneririm.
 
Sadece arayüzü (Launcher) değiştirmek istiyorsan seçeneğin çok, ben Nova Launcher öneririm.
Novayı kullanıyorum zaten. Benim kastetmeye çalıştığım şey telefonun her yerini değiştirmek. (Kilit ekranı, klavye, bildirim paneli.) Ama cevap yazmaya vakit ayırdığın için çok teşekkürler dostum. :)
 
Nova zaten kilit ekranı ve bildirim panelini değiştirebiliyor, klavyeyi özelleştirme seçeneğin çok fazla. Özelleştirmek istediğin bir özelliği Play Store'a yaz, genelde kök yetkisi olmadan çoğu şeyi değiştirebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı