Galaxy Buds 2 Pro alınır mı?

Synujex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, A34 marka bir telefona sahibim Buds 3 Pro hem gereksiz pahalı hem de 96KHz desteklemiyor telefonum. Bu yüzden Buds 2 Pro almayı düşünüyorum. Sizce 3700-4000TL civarında değer mi?

Kulağınıza güzel oturacaksa alabilirsin. Yoksa biz güzel deriz ama sen kulağına takınca rahatsız olursan üzülürsün. AirPods tarzı seviyorsan Huawei de bakabilirsin. Ama Samsung daha iyi olur ekosistem açısından ve yazılım desteği konusunda.

Fiyatı normal ama bence 2k 3k civarına bir kulaklık al fazla para harcama kulaklık için.

Merhaba hocam Samsung Galaxy Buds 2 Pro, yüksek ses kalitesi ve aktif gürültü engelleme özellikleriyle iyi bir kulaklık. Eğer bu özellikler sizin için önemliyse değerlendirilebilir. Ancak, ses kalitesi ve konfor açısından sizin ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını belirlemek için kullanıcı yorumlarını ve teknik incelemeleri gözden geçirmenizi öneririm. 🙂

Peki Buds 3'lerdeki codeci benim telefonum destekliyor mu? Samsung destek destekler dedi ama açıklamalarında öyle yazmıyor.

Xiaomi marka AirPods almanızı öneririm ses kalitesi açısından daha iyi.
Öneriniz nedir?

Kulağınıza güzel oturacaksa alabilirsin. Yoksa biz güzel deriz ama sen kulağına takınca rahatsız olursan üzülürsün. AirPods tarzı seviyorsan Huawei de bakabilirsin. Ama Samsung daha iyi olur ekosistem açısından ve yazılım desteği konusunda.

Fiyatı normal ama bence 2K 3K civarına bir kulaklık al fazla para harcama kulaklık için.

İlk önceliğim dinlediğim müzikten keyif almak yoksa kulaklığın şekli çok sorun değil benim için.

Peki Buds 3'lerdeki codeci benim telefonum destekliyor mu? Samsung destek destekler dedi ama açıklamalarında öyle yazmıyor.

Öneriniz nedir?

İlk önceliğim dinlediğim müzikten keyif almak yoksa kulaklığın şekli çok sorun değil benim için.

Şekil için demedim hocam ben Buds 1 kullanıyorum kulağıma rahat oluyor ama AirPods takınca sanki düşecek gibi hissediyorum o yüzden her zaman bu tarz kulaklık alıyorum. Bunun gibi bir durumsa alabilirsiniz.

Şekil için demedim hocam ben Buds 1 kullanıyorum kulağıma rahat oluyor ama AirPods takınca sanki düşecek gibi hissediyorum o yüzden her zaman bu tarz kulaklık alıyorum. Bunun gibi bir durumsa alabilirsiniz.

Aslında bisiklet sürerek de dinleyeceğim için AirPods tarzı kulaklık olmaması daha iyi olur. Haşır haşır rüzgar sesi duymak istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı