Galaxy Buds önerisi

Verimliligin dusmesi diye bir durum yok. Guvenlik guncellemesi almamasi One UI sorunu, telefonun degil. Ayrica Samsung yeni cihazlarin guvenlik guncellemesi almasini 5 yila cikardi, surum guncellemeleri ise 4 yil oldu. S21 FE'de 5 yil guvenlik, 4 yil surum guncellemesi alacak.
OneUI Samsung'un geliştirdiği bir arayüz zaten?

2-3 sene sonra çoğu telefon çöp olmaz zaten, buradaki kasıt verimliliğin hatrı sayılır bir şekilde düşmesi. Güvenlik güncellemesi almakta zorlaşmaya başlıyor.

Verimlilik düşmesinden kastını anlayamadım. Uygulamalar veya arayüz neredeyse ilk gün ki kadar stabil.

Evet benim kulladığım S8 Android sürümü 9'da kaldı. Güncelleme takıntılılar için sorun olabilir. Yalnız güvenlik güncellemesini yakın zamana kadar aldı. Android doğal olarak iOS kadar uzun süre güncelleme alamaz ancak bu ne kadar önemli bilemedim. Mevcut güvenlik düzeyi en azından beni 1-2 yıl kadar daha götürür diye tahmin ediyorum.

Herhangi bir marka ya da modele takıntım yok. IOS'de kullandım Android'de. İlla biri diğerinden daha iyi diye bir tartışmaya girmeye gerek görmüyorum. Spesifik olarak telefonların iyi ve kötü yönleri vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı