Galaxy J7 için Deji vs. normal batarya

Batuhan5328

Decapat
Katılım
25 Haziran 2021
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam Technopat üyeleri, Galaxy J7 2015 cihazım için batarya arıyorum. Orijinal bataryam yere düştüğünden sebep bozuldu ve Eminönü'nde satılan bataryadan 2 kez aldım ve ikisi de şişmiş durumda (biri patlama derecesinde şişti) ve şu anda bataryalardan şüpheleniyorum. İnternette de orijinal diye satılan bataryalar var inanamıyorum. Deji bataryalar hakkında bir iyi bir kötü duyumlar aldım şu anda aklım karıştı sizce ben Deji batarya mı alsam yoksa normal satılan bataryalardan mı alayım?
 
Selamlar. Benim eski telefona Dejiden batarya almıştım. Sürekli Clash of Clans falan oynuyodum telefonda. Yaklaşık 1.5 sene falan götürmüştü. Zaten Deji 1 sene garanti veriyor. Ben gibi günde 2-3 kere şarj ederek kullanırsan ortalama 1.5 seneye ömrü doluyor. Telefonumuzun markası biraderle aynıydı. Onada dejiden batarya aldık. O belki 2 belki 3 günde bir anca şarj ediyordu. Onun bataryası yaklaşık 2.5 sene götürdü.
 
Selam. Benim eski telefona Deji'den batarya almıştım. Sürekli Clash of Clans falan oynuyordum telefonda. Yaklaşık 1.5 sene falan götürmüştü. Zaten Deji 1 sene garanti veriyor. Ben gibi günde 2-3 kere şarj ederek kullanırsan ortalama 1.5 seneye ömrü doluyor. Telefonumuzun markası biraderle aynıydı. Onada Deji'den batarya aldık. O belki 2 belki 3 günde bir anca şarj ediyordu. Onun bataryası yaklaşık 2.5 sene götürdü.

Dediğiniz gibiyse gayet iyi batarya, teşekkürler.
 

Geri
Yukarı