Galaxy M31s alınır mı?

Bütçe
2800-3000
Hocam halihazırda son 2 haftadır baya fiyatları vs. takip ediyorum. HB'de düştü gördüm onu. Bu hafta cuma veya cumartesi alacağım büyük ihtimalle. O zaman yine 2800'e düşerse onu kesin tercih ederim. Dediğiniz gibi Mayıs'ta çıkmasına kesin gözüyle bakılan Realme 8'den haber yok.
Realme Turkiye'ye yazdım ama yazdıkları cevap : "Ürüne gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Şu an net tarih mevcut değildir. Mağazamızı takip etmenizi rica ederiz.

Hocam şu an zaten M31s fiyatı da uçtu. 9S'de arttı. Özellikle 6/128 distribütör olanı 2800 civarında olsa tercih ederim de şu an 3200 civarlarında. TCL 10l 6/256 2400 TL olduğu için bunlar olmazsa ona yöneleceğim. Sizce nasıldır? Realme 7 ve 9S fiyatları düşmezse tercih edilebilir mi?

Hocam bence sizin bütçenize tercih edilmez. Uzun süre kullanacağınız için performans önemli. Note 8 Pro'nun 6/128'lik versiyonuna ve (Google sıkıntı değilse) P40 Lite'a bakabilirsiniz. Daha önceden önermiş miydim hatırlamıyorum 😄 konuyu tekrar okuyup düzenlerim.

Hocam bence sizin bütçenize tercih edilmez. Uzun süre kullanacağınız için performans önemli. Note 8 Pro'nun 6/128'lik versiyonuna ve (Google sıkıntı değilse) P40 Lite'a bakabilirsiniz. Daha önceden önermiş miydim hatırlamıyorum 😄 konuyu tekrar okuyup düzenlerim.
Google benim için önemli olduğunu için Huawei modellerine uzağım. Note 8 PRO 6/64 2900 , 6/128 3300 TL . Babam da kullanıyor ve memnun. Ben aynı evde aynı 2 telefondan olsun pek istemiyorum 😁. Şuanda seçeneklerimi iyice azalttım. Realme 7 , Note 9S ve Note 10 var.

Google benim için önemli olduğunu için Huawei modellerine uzağım. Note 8 PRO 6/64 2900 , 6/128 3300 TL . Babam da kullanıyor ve memnun. Ben aynı evde aynı 2 telefondan olsun pek istemiyorum 😁. Şuanda seçeneklerimi iyice azalttım. Realme 7 , Note 9S ve Note 10 var.
Hocam düştü kaçırma hemen al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı