Galaxy Nexus dosya transferi

kasilis01

Hectopat
Hocam merhabalar, bu arada hem MTP hem PTP bağlantıyı deniyorum, çözüm olmuyor onu başta belirtmek isterim. Sorunum:
Telefona ne zaman müzik-resim vb. dosyalar atmaya çalışsam ya da telefondan bilgisayarıma atmaya çalışsam, örneğin 1.3 Gb'lık verinin 155 mb'lık bölümü gidiyor, hata da vermiyor, öyle kalıyor. Bir alternatifini bulamadığım, çok canımı sıkan bir durum. Siz dosya transferi için başka bir yol önerir misiniz ya da sorunu nasıl aşarım? Teşekkürler.

Neden bahsettiğinizi tam kavrayamadım. Galaxy Nexus'larda SD kart slotu bulunmuyor. Menüden aldığım screenshot ise şöyle:
2ueh4d0.png

Telefonumu bilgisayara bağladığımda ise, USB bağlandı vb. bir yazı görmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
OK. O zaman telefon yönetim yazılımı yok mu? Onu kullan.

Sorunun nedeni Explorer imiş. Sen dosya atarken Explorer da burada dosyaların ufak resimlerini "Thumbnail"lerini oluşturmaya çalışıyormuş. Dosya atarken Explorer'ı kapat.

Bir de USB Hata ayıklamayı da kapat.

Alternatif olarak Wireless ile dosya atabilirsin telefona.

Telefon yazılımı yok galiba, Galaxy Nexus için sizin bildiğiniz bir telefon yönetimi varsa lütfen paylaşır mısınız? Çünkü ben bilmiyorum. Kies air bile çalışmıyor bu telefonla :S

Explorer olayını anlamadım, ama dosya kopyalarken tüm pencereleri kapatacağım sanırım, Explorer'ı kapattan kastınız buysa.

Android 4.2.1'de Ayarlar'ı hatim ettim yok, USB Hata ayıklayıcı, ben mi bulamadım anlamadım. :S

Kablosuz olarak nasıl gerçekleştirebilirim bu dosya atma olayını? Gerçi, hız düşer diye pek içimden gelmiyor ama...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı