PhantomStriker
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kağıt üstünde daha iyi olduğunu düşünüyorum.Note 10 ve S10, kamera ve video kayıt konularında XS-XR'dan daha iyi.
Kağıt üstünde daha iyi olduğunu düşünüyorum.Note 10 ve S10, kamera ve video kayıt konularında XS-XR'dan daha iyi.
Exynos 990 çok ısı sorunlu bir SoC olarak biliniyor.10K civarı ve üstüne Note 20 bulursun. Note 10 iyi cihaz ama güncelleme almayacak. Note 20 tercih etmen daha iyi olur. Ayrıca 10K'ya bırak Note 10'u 10+'da bulursun her türlü.
Babama Galaxy Note 10 Lite aldırmıştım. Benim gibi S9+'tan geçecekseniz S20 FE geçin. Ben kendime S20 FE düşünüyorum fakat taksit olmadığından dolayı şu anlık alamıyorumMerhaba. Elime hiç beklemediğim bir vakitte 10k gibi bir meblağ geçti.
Yaza doğru şu an için kullandığım S9+'ın yerine Note 10 gibi cihazlara geçmeyi düşünüyorum.
Yazılım desteği benim için önemli değil ben A3 2017'yi 2 sene Android 7 ile kullanmış insanım yazılım desteği bundan dolayı benim için pek önemli değil.
Kamerasının iyi olması gerekli en önem verdiğim konulardan biri açıkçası. Çok fotoğraf çekmem ama çekince de kaliteli çekmeli.
Alırsam kutulu faturalı şekilde alacağım. Çok aşırı abartı kriterlerim yok ama 5 sene götürebilir mi?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Yurtdışı-kayıtlı cihazlar var.Exynos 990 çok ısı sorunlu bir SoC olarak biliniyor.
9825 sanırım bu konuda daha iyi.
Yurtdışı cihaz almayacağım hocam.Yurtdışı-kayıtlı cihazlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.