Galaxy Note 10 alınır mı?

S10e'den açıkçası 10 serilerinin kamera kalitelerine aşinayım.
Hakikaten büyük ekranlı cihazlara alışık olsam düşünmeden S9+'ı da satıp Note 10+ alırım yazın.
Ama işte büyük ekran benim için sıkıntı.

Peki S10+ ile karşılaştıracak olursak hangisi daha mantıklı?
@BERWAR hocam bu konuda bir yorumunuz var mıdır?

10K civarı ve üstüne Note 20 bulursun. Note 10 iyi cihaz ama güncelleme almayacak. Note 20 tercih etmen daha iyi olur. Ayrıca 10K'ya bırak Note 10'u 10+'da bulursun her türlü.
Exynos 990 çok ısı sorunlu bir SoC olarak biliniyor.
9825 sanırım bu konuda daha iyi.

Merhaba. Elime hiç beklemediğim bir vakitte 10k gibi bir meblağ geçti.
Yaza doğru şu an için kullandığım S9+'ın yerine Note 10 gibi cihazlara geçmeyi düşünüyorum.

Yazılım desteği benim için önemli değil ben A3 2017'yi 2 sene Android 7 ile kullanmış insanım yazılım desteği bundan dolayı benim için pek önemli değil.

Kamerasının iyi olması gerekli en önem verdiğim konulardan biri açıkçası. Çok fotoğraf çekmem ama çekince de kaliteli çekmeli.

Alırsam kutulu faturalı şekilde alacağım. Çok aşırı abartı kriterlerim yok ama 5 sene götürebilir mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Babama Galaxy Note 10 Lite aldırmıştım. Benim gibi S9+'tan geçecekseniz S20 FE geçin. Ben kendime S20 FE düşünüyorum fakat taksit olmadığından dolayı şu anlık alamıyorum :(

Memnun olursunuz ancak S9+'tan geçerken sanki aynıymış gibi oluyor değmez. Bu yüzden de üst cihazlara geçmek daha mantıklı gibi geliyor. S20 FE Snapdragon modeli geçtiğinize değecek kadar memnun eder.

Exynos modellerinin ısındığı doğrudur. S9+'ta ekran açık bir şekilde sosyal medyada gezindiğim oldu. Isınma problemi olmasa da ara sıra ısınıyor. Oyun kısmında baya bir ısınıyor özellikle de ekranı ısınıyor. Şunu söyleyebilirim ki S9+ güzel bir cihaz.

Son düzenleme:
Yazın alacağım hocam sınav bitiminde.
O zamana kadar düşünceler şekillenir bende yine.

S20FE iyi bir cihaz ama SD865 de fazla ısı sorunlu diyorlar. S21 ile alakalı aşırı oranda şikayet duymadım. Dayımda var güzel bir cihaz olduğunu söylüyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı