Galaxy Note 20 Ultra Tasarımı Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Galaxy Note 20 Ultra tasarımı

Galaxy Note 20 Ultra tasarımı ve bazı özellikleri Samsung’un Ukrayna sayfası üzerinden yanlışlıkla paylaşıldı. 5 Ağustos tarihinde düzenlenmesi beklenen Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde tanıtılması beklenen Note 20 Ultra ile ilgili ...

Devamı: Galaxy Note 20 Ultra Tasarımı Resmi Sitede Ortaya Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Çok iyi. Note serisi aşığı olarak belki objektif yorum yapmıyor olabilirim ama bu tasarım ve rengi herkesin beğenebileceğini düşünüyorum.

Yok hocam ya, iğrenç duruyor.
Zevkler, renkler farklıdır tabi. Bu seri tam iş insanları için üretilmiş. Çoğu işimi Note 8 ile hallettiğimden bu seriye aşık oldum bu yüzden. Kalemi çıkarıp not almaya başlamam 1 saniye sürüyor.

Telefon hakkında bir şeyler vadediliyor. 1 yıl sonra yenisi çıkınca önceki cihazın değeri kayboluyor manasında demek istedim.
En azından desteği kesmiyorlar S9'um 2.5 yaşını geçti ve hala yazılım güncellemesi alıyor ve ilk gün ki gibi piyasa da değer kaybı her telefon için var Android'ler daha ucuz olduğu için Iphone'lara göre arada ki fark daha fazla tabi ama yapacak bir şey yok.

En azından desteği kesmiyorlar S9'um 2.5 yaşını geçti ve hala yazılım güncellemesi alıyor ve ilk gün ki gibi piyasa da değer kaybı her telefon için var Android'ler daha ucuz olduğu için Iphone'lara göre arada ki fark daha fazla tabi ama yapacak bir şey yok.
Haklısın ama bu telefon için söz konusu değil çünkü üst düzey bir cihaz. Kıstas olacak iPhone modeli bu cihazdan daha uzun ömürlü oluyor kalıcı kalmak anlamında.

Not: tarafçılık yapmıyorum sadece fikrimi beyan ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı