Galaxy S20 FE Snapdragon hâlâ alınır mı?

B3dirhan

Decapat
Öncelikle merhaba. Yakın zamanda telefon alacağım. Galaxy S20 FE Snapdragon almayı düşünüyorum. Biraz eski bir telefon bazıları alınır bazıları alınmaz diyor. Sizce alınır mı? Yazılım güncellemesi 2023 de son sanırım yazılım güncellemesi gelmeyecek olmasi almama engel mi? Yakın zamanda Galaxy A54 çıkacakmış onu beklemeli miyim? Telefonun 128 GB olanında 6 GB RAM 256 GB olanında 8 GB RAM var üstüne biraz ekleyip 256 GB olanını almaya degermi. Telefon sağlam bir telefonmu benim için o da önemli. Bataryası iyi mi ne kadar sürede şarj olur ve şarjı ne kadar gider? Kamerası iyi mi? Telefonla fazla oyun oynayacağımı sanmıyorum daha çok PC oyunları oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şeyi 10 gün öncesine kadar ben de düşünüyordum. Telefon aldığımda 4-5 yıl kullanan biriyim zırt pırt telefon değiştirmem ve çok kararsız kalmıştım çünkü 3 yıl en fazla götürür diyorlardı ama 10 bin bandında alabileceğim en iyi telefon olduğuna karar verdim ve aldım. 1 haftadır kullanıyorum ön kamera dışında telefondan gayet memnunum. HB indirimi ile Samsung Türkiye satıcısından 10.500 liraya aldım arada bir HB üzerinde indirime giriyor alacaksanız takip etmenizi öneririm. Tabii siz bütçeyi biraz yükseltebilirim derseniz S21FE daha iyi bir karar olur.

Son düzenleme:
S20 FE Snapdragon (zaten Exynos satışı durduruldu çünkü sorunlu işlemciydi verimli değildi ısınma şarj problemi vs vardı)
S20 FE kullanıyorum çok memnunum harika cihaz öneririm zaten bu fiyata S20 feden başka mükemmel cihaz yok amiral gemisi işlemci Snapdragon 865 One UI, s serisi üyesi oluşu.
Kamera mükemmel 30X Zoom harika.
Snapdragon 865 hakkını veriyor.
Gayet hızlı mükemmel.
4K 60FPS video da iyi.
Ses kalitesi iyi zatem amiral gemisi s serisinde standart hoparlör yerine AKG hoparlör kullanılıyor.
120Hz mükemmel.
Belki batarya üzebilir ama günü çıkartıyor bende ama 120Hz alışma 60Hz kasıyor gibi hissedersin kullanamazsın 60Hz.
Alacak sonuncu Android güncellemesi kaldı o da Android 14 güncellemesi bugün Android 13 geldi Türkiye'deki S20 FE snapdragona.

Eki Görüntüle 1600811

Eki Görüntüle 1600812

Eki Görüntüle 1600813

Eki Görüntüle 1600814

Eki Görüntüle 1600815

Eki Görüntüle 1600816

Aldığımdan beri 120Hz kullanıyorum şimdi Android 13e güncelleyeceğim.

Zaten TR'ye ilk Exynos 990'lı S20 FE geldi ısınma sorunu şarj sorunu olduğu için Samsung TR'ye Snapdragon S20 FE getirdi ve Exynos satışı durduruldu.

Benim dediklerime bakmıyor sorunluymuş çat diye yapıştırdı.
Kullanıcısı benim ama yazdığımı okumamış galiba.
Android 13 geldiğindem beri 60Hz kullanıyorum bayağı akıcı.

Eki Görüntüle 1605741

Bende S20 FE kullanıyorum öneririm.

Eki Görüntüle 1606719

Bütün alıntıladıklarıma bakın mükemmel foroğraf çekiyor ve yazdıklarımda yardımcı olur.
Alıntıladıklarımda bazı SS'ler de var bazı çektiğim fotoğraflar da var.

Android 11 ile kutudan çıktığı için de son güncellemesi Android 14 diğer S20'ler (S20 FE Exynos dahil)Android 10 ile kutudan çıktı.
Öneririm ama 8/256GB alın.

Öncelikle merhaba. Yakın zamanda telefon alacağım. Galaxy S20 FE Snapdragon almayı düşünüyorum. Biraz eski bir telefon bazıları alınır bazıları alınmaz diyor. Sizce alınır mı? Yazılım güncellemesi 2023 de son sanırım yazılım güncellemesi gelmeyecek olmasi almama engel mi? Yakın zamanda Galaxy A54 çıkacakmış onu beklemeli miyim? Telefonun 128 GB olanında 6 GB RAM 256 GB olanında 8 GB RAM var üstüne biraz ekleyip 256 GB olanını almaya degermi. Telefon sağlam bir telefonmu benim için o da önemli. Bataryası iyi mi ne kadar sürede şarj olur ve şarjı ne kadar gider? Kamerası iyi mi? Telefonla fazla oyun oynayacağımı sanmıyorum daha çok PC oyunları oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bütün alıntıladıklarıma bakın.
Zaten profilden S20 FE kullandığım anlaşılır.

25W ile bir saatte şarj ediyorum.

Telefon sağlam bir telefonmu
Hiç yere düşürmedim bilmiyorum.

Galaxy A54 çıkacakmış onu beklemeli miyim?

Bir a serisi bir s serisi.
S serisi daha akıcı daha yoğun ve yağ gibi kayan animasyonlar.
Kııstlı olmayan yazılım ve donanım örneğin S20 FE ile aynı fiyag olan A73'te dex yok S20 de de var her ne kadar pahalı olasada bir a serisi yazılımı kısıtlıdır.

Son düzenleme:

Alınır 4 yıl kullanılır. S20 FE yi 8/256 GB olanı almanı tavsiye ederim.

Aynı soruları ben de soruyordum kendime. Sonra şunu sordum: "Ben bu fiyata bundan daha iyi telefon alabilir miyim?"
Cevabı çok net, hayır. Şu an bu telefona bu fiyat bandında tek yakın telefon A73 ki o da S20 FE'den daha düşük bir telefon. Buna rağmen şu an en ucuz 13 bin TL, o da A101'de. Bunu fark edip siparişi verdim ben. Ayrıca 256 gb olan versiyonu daha ucuz, N11'de Samsung Türkiye 11.450'ye satıyor şu an.

Kullanıyorum çok memnunum düşünmeden alın ama üstüne ekleyebilirseniz S21 öneririm.
Screenshot_20221230_215620_Settings.jpg

Aynı şeyi 10 gün öncesine kadar ben de düşünüyordum. Telefon aldığımda 4-5 yıl kullanan biriyim zırt pırt telefon değiştirmem ve çok kararsız kalmıştım çünkü 3 yıl en fazla götürür diyorlardı ama 10 bin bandında alabileceğim en iyi telefon olduğuna karar verdim ve aldım. 1 haftadır kullanıyorum ön kamera dışında telefondan gayet memnunum. HB indirimi ile Samsung Türkiye satıcısından 10.500 liraya aldım arada bir HB üzerinde indirime giriyor alacaksanız takip etmenizi öneririm. Tabii siz bütçeyi biraz yükseltebilirim derseniz S21FE daha iyi bir karar olur.

Kamera, ekran ve pil performansı nasıl hocam? Ben de alacağım bu ay. S21 FE pil performansı kötüymüş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı