Galaxy S20 FE vs S21 FE

Pek oyun oynamıyorum telefondan ama nadirde olsa oyun oynarım genel kullanım için almak istiyorum. Onlarca uygulama indirip kullanmam gerekiyor oyunda olmasa bile genel kullanımda iyi olan bir telefon olmalı.
S21FE pili hemen bitiyor diyor çoğu kullanıcı. Onu araştırabilirsin karar vermeden önce. Ama genel olarak çok iyi bir cihaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim, aradaki farka değer mi?

İkisini de tercih etmemem gerekiyorsa bu fiyat bandında başka ne alınabilir?

İkisi arasında S21 FE. S21 FE dışında POCO F4, POCO X4 GT, iPhone 11, Realme 10 Pro Plus alabilirsin.

S21 FE daha iyi üstelik 4 yıl sürüm güncellemesi alacak.
S20 FE kullanıyorum ama S21 FE gerçekten iyi.
Günlük kullanımda One UI gerçekten çok iyi yazılım başka markalara bakma.
Hem S21 FE 2022 çıkışlı daha yeni ve daha iyi sayılır kamerası, ekranı ve güncelleme daha fazla alacak.

S21 FE güncellik olarak daha iyi ama Exynos işlemcinin varlığı insanı düşündürmüyor değil. S21 FE kullanan kişilerin cevap vermesi daha makbul olabilir.

S21 FE kullanıyorum, yaklaşık yüzde 90 şarjdan yüzde 15 şarja kadar 5-6 saat ekran süresi alıyorum, güç tasarrufu açıldığında bu süre daha da uzar. Sıcaklık olarak normal kullanımda 27 derece ile 30 derece arası, oyunlarda ise clash of clans oynuyorum 30-35 derece arası değişiyor. Test amaçlı yüksek işlemci kullanan oyunlarda indirmiştim ve işlemci tam kullanımda 40 dereceleri buluyor. S20 Fe bildiğim kadarıyla Android 14 güncellemesi almayacak. Ek olarak S21 FE'nin kulak jak girişi yok, type c kulaklık alman gerekiyor ya da bazı yerlerde samsung buds 2 ile beraber satılıyor, bende buds 2 ile birlikte almıştım. Poco F5'te cazip duruyor ama kamerası muhtemelen S21 FE kadar iyi değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı