Galaxy S20+ kronik beyaz ekran problemi

8 Gen 1'in ısınması, telefonun 1 günü çıkartamaması ve Gorilla Glass Victus + olmasına rağmen her yapılan testte cep hizasından düşmeye ekranın parçalanmasını nasıl açıklayacaksınız?
8 Gen 1 aşırı ısınan bir model değil. Batarya olarak kötü olması telefonun diğer özelliklerinin kötü olduğu manasına gelmiyor. Kırılmayan cihaz piyasada yok.

Evet cihaz cidden ısınma sorunlu, her gittiğim AVM'de elime aldığımda telefon tanıtım ekranındayken POCO F2 Pro ile oyun oynadığım sıcaklıkta neredeyse... Garanti konusunda berbat olduklarını hepimiz biliyoruz zaten
Isınma sorunlu falan değil cihaz, serin çalışıyor mu hayır. Yüzde dedim hala anlamadınız gitti, bir telefonun ısıyı hissettirmesi ısınma sorunu olduğu manasına gelmiyor. Bilmediğiniz şeyler hakkında marka karalaması yapmayın.

Ha bu arada testlere dikkatli bakarsanız telefon çok kolay ortadan ikiye bölünebilir.
Telefonla jimnastikte yaparsın sen yakında.

Bahsi geçen modeli kullanmayıpta yorum yapanlar yok mu bitiriyor beni. :D Yorum yapanların çoğunluğu kullanmadığı ürünü lekelemek için yorum yapıyor yada internetten okuduğu şeyleri yazıyor. Gereksiz ön yargı ve nefret var toplumumuzda. Lütfen ürünü kullanıpta başına bu sorun gelen arkadaşlar yardımcı olsun arkadaşımıza. Teknoloji markette 5 dakika kullanıp ürün analizi yapıyorlar birde. :)

bir telefonun ısıyı hissettirmesi ısınma sorunu olduğu manasına gelmiyor
Ancak tüketiciyi etkiliyor. Tüketici olarak telefonun içinin kaç derece olduğundan ziyade sıcaklığını bana hissettirip hissettirmediğine önem veririm şahsen. İçerisi 45 derece olup ben bir şey hissetmiyorumdur, cihaz da buna göre üretilmiştir tamam. Ancak cihaz 38 derecedir ama bana cayır cayır hissettiriyordur, burada bir sorun var derim şahsi fikrim.

8 gen 1 aşırı ısınan bir model değil. Batarya olarak kötü olması telefonun diğer özelliklerinin kötü olduğu manasına gelmiyor. Kırılmayan cihaz piyasada yok.

Isınma sorunlu falan değil cihaz, serin çalışıyor mu hayır. Yüzde dedim hala anlamadınız gitti, bir telefonun ısıyı hissettirmesi ısınma sorunu olduğu manasına gelmiyor. Bilmediğiniz şeyler hakkında marka karalaması yapmayın.

Telefonla jimnastikte yaparsın sen yakında.

Bu mantıkla alacaksak plastik Redmi 9C alalım... Hadi onu geçtim diğer markaların amiral gemileri ile S22U'yu karşılaştırınca her türlü geri kalıyor. Misal Xiaomi 12 Pro çok daha üstün bir cihaz. Ekranında LTPO olduğu için daha düzgün bir adaptif yenilemesi var. Huawei P50 Pro. Kamera ve ekran olarak daha iyi bir telefon. Malzeme kalitesi olarak zaten Samsung'tan çok daha iyi. En azından ısınmıyor... Ha bir diğer sorunu daha bilmiyorsun belli ki. Telefonun adaptif 120Hz ekranı düzgün bir şekilde Hz ayarlayamadığı için filmlerde ve arayüz animasyonlarında takılıyor... Başka bir sorunu daha, ön kamera 4K çekim yaparken crop sorunu oluyor. Gos olayından bahsetmeme gerek yok sanırım. Genishn impact oyununda 45 FPS alıyor ve çok kararsız. Bu oyunlarda berbat olduğunun göstergesidir.

Huawei P50 Pro. Kamera ve ekran olarak daha iyi bir telefon.
P50 Pro kamera olarak daha iyi bir telefon değil.

Bu mantıkla alacaksak plastik Redmi 9C alalım
Kimse Samsung'un malzeme kalitesine iyi demiyor. S22 Ultra için böyle bir durum söz konusu değil. Diğer amiral gemilerinin malzeme kalitesi kötü. Daha iyi olması gerekiyor.

Misal Xiaomi 12 Pro çok daha üstün bir cihaz. Ekranında LTPO olduğu için daha düzgün bir adaptif yenilemesi var.
12 Pro çok daha iyi mi? Şaka gibi bir yorum. Ekran olarak LTPO olarak avantajlı olsa Dynamic AMOLED ve parlaklık olarak S22 Ultra daha iyi. Yazılım ve kamera olarak da S22 Ultra daha iyi telefon. 12 Pro daha iyi demek saçmalık.

Ha bir diğer sorunu daha bilmiyorsun belli ki. Telefonun adaptif 120Hz ekranı düzgün bir şekilde Hz ayarlayamadığı için filmlerde ve arayüz animasyonlarında takılıyor..
Senden öğrenecek halim yok. Daha düne kadar Samsung almaya çalışan birisin gelmişsin karalama yapıyorsun. En ufak bir bilgin de cihazlar hakkında yok. Nette duyduğu en ufak soruna genelleme yapıp telefon da sorun var diyen bir tipsin neticede.

Sen bugün Samsung alsaydın bu defa da Samsung fanboyluğu yapacaktın, senden burada onlarca kişi var. Haklarında en ufak bilginiz olmadığı markalara ve cihazlara sırf başka marka kullanıyorsunuz diye karalıyorsunuz.

Xiaomi kullanıcısı olarak, 12 Pro'nun daha üstün olması için öncelikle MIUI kullanmaması gerek şahsi fikrim.
Kullanmasa da dahi kamera ve ekran olarak geride kalıyor.

Kullanmasa da dahi kamera ve ekran olarak geride kalıyor.
MIUI kamera yazılımı ekstra kötü, o kadar kötü ki donanımsal olarak potansiyelinin çok az bir kısmını yansıtıyor fotoğraflara. MIUI'in kendisi de çok ağır ve gereksiz hantal. Tonla gereksiz özellik var ve kullanılmasa, kapatılsa dahi arkada çalışmaya devam ediyor. Ekranı donanımsal olarak bir şey söyleyemem kullandığımda çok beğenmiştim, kontrastı renk dengesi şahaneydi gerçekten son zamanlarda gördüğüm en iyi ekranlardan biriydi, S22 Ultra da incelemiştim hemen hemen kafa kafayaydı bana göre ama yazılım tarafı berbat. 25 Bin lira verip arayüzde reklam görmek bambaşka bir seviye, Xiaomi aldığıma pişman olma sebeplerimden biri.

Daha düne kadar alacağı telefon için yardım istiyordu, şimdi bilgiçlik taslıyor. Gel de delirme. Bu sitedeki fanboy ergenlerden gına geldi artık.

MIUI kamera yazılımı ekstra kötü, o kadar kötü ki donanımsal olarak potansiyelinin çok az bir kısmını yansıtıyor fotoğraflara.
Kamera yazılımı olarak Apple, Samsung, Huawei, OnePlus seviyesinde değil. Vivo seviyesinde de değil bana göre. Eskiye göre kamera yazılımı tarafında Xiaomi tarafında ciddi iyileşme var tam tersi. Xaiomi 12 serisi, 12S Ultra ve Mi 11 Ultra kamera olarak çok iyi telefonlar.

25 Bin lira verip arayüzde reklam görmek bambaşka bir seviye, Xiaomi aldığıma pişman olma sebeplerimden biri.
Bazı uygulamalarının reklamları kapatılıyor. Yazılım olarak elbette o kadar parayı hak edecek bir marka değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı