Galaxy S20+ kronik beyaz ekran problemi

Xiaomi kullanıcısı olarak, 12 Pro'nun daha üstün olması için öncelikle MIUI kullanmaması gerek şahsi fikrim.

Üst serilerde pek bug yapmıyor. Ama kamera yazılımı cidden kötü. O yüzden GCam kurmak en iyisi olur.

Daha düne kadar alacağı telefon için yardım istiyordu,

Bin bilsen de bir bilene sor demiş atalarımız.
Daha düne kadar alacağı telefon için yardım istiyordu, şimdi bilgiçlik taslıyor. Gel de delirme. Bu sitedeki fanboy ergenlerden gına geldi artık.

Ben saygı kuralları içinde tartışmaya çalışıyorum, asıl senin yaptığına bak 😀 Doğru düzgün tartışma adabınız yoksa bu foruma yazmayın, cidden boşa zaman kaybından başka bir şey olmuyorsunuz çünkü sizin gibileri ile tartışırken boş duvara konuşmuş oluyoruz. Ayrıca ne fanboyluğumu gördünüz? Yapıcı yorumla fanboy yorumunu ayıramıyorsunuz sanırım 😀 Fanboy kelimesinin anlamına bir bakın isterseniz. İyi forumlar.

12 Pro çok daha iyi mi? Şaka gibi bir yorum. Ekran olarak LTPO olarak avantajlı olsa Dynamic AMOLED ve parlaklık olarak S22 Ultra daha iyi. Yazılım ve kamera olarak da S22 Ultra daha iyi telefon. 12 Pro daha iyi demek saçmalık.

Cep hizasından düşmeye ekranı param parça olan telefonun ekranı mükemmel oldu şimdi... Hayatında telefonu bir kez bile düşürmeyen bir kişi bile gösteremezsin bana. Ayrıca o ekran için ekran koruyucu yok haberin olsun. Poşet gibi olanlardan var 😀

@BERWAR bir daha benimle ilgili mesaj yazacaksanız lütfen düzgün ve yapıcı bir şekilde tartışalım. Öyle olmayacaksa uğraşmayacağım.

Son düzenleme:
Bin bilsen de bir bilene sor demiş atalarımız.
Keşke kendi üzerinde de denesen bunu.

Doğru düzgün tartışma adabınız yoksa bu foruma yazmayın, cidden boşa zaman kaybından başka bir şey olmuyorsunuz çünkü sizin gibileri ile tartışırken boş duvara konuşmuş oluyoruz.
Sana mı soracağım nereye yazacağımı, seni ilgilendirmez. Saygısızlıktan yapan sensin burada, tahrik etmek için kahkaha atıyorsun ayrıca. Ergen davranışlar sergileme. Burada da asıl senin gibileriyle tartışmak boş duvara anlatmaktan farklı değil. Bir şey bildiğin yok netice olarak.

Cep hizasından düşmeye ekranı param parça olan telefonun ekranı mükemmel oldu şimdi..
Sen şaka mısın? Ekranın kalitesinden bahsediyorum. Cam olarak da en son çıkan cam koruması var.

Ayrıca o ekran için ekran koruyucu yok haberin olsun. Poşet gibi olanlardan var
Diğer markalarda Spigen ve Buff gibi koruma camı takmıyor. Hiçbirin fabrika çıkışlı cam korumaları kendin taktıracağın kalitede olmaz.

Sen şaka mısın? Ekranın kalitesinden bahsediyorum. Cam olarak da en son çıkan cam koruması var.

Kavisli olmasından dolayı kolay kırıldığını düşünüyorum. Gorilla Glass Victus + kullanan diğer telefonların ekranları S22U'nun ekranına göre daha dayanıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şans da büyük faktör. Diğer telefonlar da dayanıklılık tarafında pek farksız değil. S22 gayet dayanıklı çıkmış. Ancak hiçbir telefon da başkasında kırılmadı diye sende kırılmayacak bir durum olduğu manasına gelmiyor.

Kavisli olması da darbeler için kötü.

@Hamza Ensar Sağlam Sen 13 Pro mu almıştın?

Şans da büyük faktör. Diğer telefonlar da dayanıklılık tarafında pek farksız değil. S22 gayet dayanıklı çıkmış. Ancak hiçbir telefon da başkasında kırılmadı diye sende kırılmayacak bir durum olduğu manasına gelmiyor.

Kavisli olması da darbeler için kötü.

@Hamza Ensar Sağlam Sen 13 Pro mu almıştın?

Bu gün 13 Pro Max sipariş ettim.

@Hamza Ensar Sağlam HO. Bu modelde de ısıyı net hissedersin malzemeden dolayı. Çok kaba ve ağır ama batarya olarak çok iyi. Ben de İphone 12 Pro'ya geçtim ısı hissedilir cinsten. Cam terletiyor eli.

@Hamza Ensar Sağlam HO. Bu modelde de ısıyı net hissedersin malzemeden dolayı. Çok kaba ve ağır ama batarya olarak çok iyi. Ben de İphone 12 Pro'ya geçtim ısı hissedilir cinsten. Cam terletiyor eli.

Teşekkürler 🙂 Pek ağır hissettirmedi inceliğinden olsa gerek. Isı hissettirme konusunda haklısın sonuçta arkası cam sanırım. Bataryası ve ekranının adaptif yenilemesinin çok iyi çalışması cidden beni cezbediyor.

@Hamza Ensar Sağlam 240 gram. Evet inceler. Zamanla büyüklüğüne alışılırsın ama Max modelleri kullanım olarak ergonomik değiller boyut nedeniyle. 12 Pro Max alacaktım da elime aldığımda rahat hissetmedim açıkçası.

@Hamza Ensar Sağlam 240 gram. Evet inceler. Zamanla büyüklüğüne alışılırsın ama Max modelleri kullanım olarak ergonomik değiller boyut nedeniyle. 12 Pro Max alacaktım da elime aldığımda rahat hissetmedim açıkçası.

Benim elim ekmekçi küreği gibi olduğu için o telefonu tek elle kullanabiliyorum 😀 Ama 13 Pro'da ergonomik aslında.

@BERWAR bunu bir kaç gün önce sipariş etmiştim hatta şu an elimde:

Sence iyi bir seçim mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı