İnceleme Galaxy S21 - Bir Yıllık Kullanıcı Deneyimi

O artık görevini layığıyla yapmaya çalıştı. Keşke hiç bozulmasaydı ama elektronik ürünü işte biraz şans.
Kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyor ve sizi anlıyorum hocam. Sizinle üzüntünüzü paylaşıyor, onlar için iyi dileklerde ve dualarda bulunmaktan başka bir şey gelmiyor elimden maalesef keşke gelse
Onun dışında 128 GB'nin size yetmemesine şaşırmadım, benim gibi manzara, güzel bir şeyler gördün mü affetmiyorsunuz. Yakında elinizde SSD veya HDD ile gezseniz şaşırmam.
Memleketinizi bir ayrı beğendim ama hocam. İç Anadolu'ya hakim değilim malum Marmara tarafı Batı Karadeniz taraflarına daha hakimim. Ama hoşlar bir gün canlı gözlerle görüp ziyaret etmek isterdim.

İlk makalem olduğu için çok amatörce bir yazıydı. Ama en azından birilerini etkilemiş. S22'ye geçmezsem 2 yılı tamamlayınca daha detaylı bir şekilde yazıp yenileyeceğim. Etkim varsa ne mutlu bana!
Bilmişlik taslamak istemem ama benim yerimi doldurmuş olabilirsiniz forumda. 2021'de ban yedikten sonra bir daha bakmadım buraya. Özellikle telefon ve Android kategorilerinde çok takılırdım. Bütçe ne olursa olsun Samsung önerirdim ama subjektif de değildim. Aslında en iyi alanım medya ve oynatıcıları ama her şeyin dijitalleşmesiyle pek de ilgi yok, forumdaki vakit açığımı telefonlar ile dolduruyordum. Forumda birkaç haftadır vakit geçiriyordum, dikkatimi çektiniz.

Yakında elinizde SSD veya HDD ile gezseniz şaşırmam.
1 TB'lık taşınabilir SSD'm var ama maalesef bulut depolamanın kurbanı oldum. Almak zorundaydım, ha çok memnunum orası ayrı. SD Kart takılıyor olsaydı 1 TB alır ve afetmezdim.

Valla ben de anlamadım ki, ben forumu bırakmıştım.
Geri dondugum zaman 1,2k mesaj falandım. Bu sene mart - nisan gibi dönmüştüm.
Bir baktım şurada 5k olmak üzereyim
Kendimi bildim bileli telefonları severim ve bilgili de sanıyordum. Sosyal sayesinde hem insanlara telefon konusunda yardımcı oluyorum hem de hala öğreniyorum. Eh biraz öğreten konuma da düştüm Gerçekten çok şey öğrendim.
S22 haterlığı yapan toksik kitleyle uğraşmak dışında genel olarak memnunum da.
Sizi yeniden sahalarda görmek isterim

@Gökkayahan profil mesajı banım var maalesef. Yine S22 haterı kitleye kin kusarken yemiştim. Banım olduğu için bir seferlik anlayışla karşılarlar herhalde. Banım açıldığı zaman dönüş yapayım size, iyi sosyaller!

Son düzenleme:
Güzel bir inceleme olmuş hocam. S22 kullanıyorum ben de yaklaşık 4 ay falan oldu, sözünü ettiğiniz çoğu sorun yok çok ısındığını falan görmedim, tek eksisi batarya maalesef.

Kamerada video kısmında odaklama problemi var diyorlardı. Çözüldü mü bu problem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…