Galaxy S21 vs Note 10 Plus

Küçük ekran seviyorsanız S21 alın. Ekranı bayağı büyükmüş diğerinin. 60Hz olması çok can sıkıcı bir durum Note 10 Plus'taki. Ama sizin için sorun değilse o daha iyi gibi. İşlemci olarak S21 daha iyi ama ekran kalitesi, batarya performansı olarak daha iyi olacağını düşünüyorum.

Note 20Ultra bakabilirsin Snapdragon sürümü. Bataryası çok uzun gidiyor 12K civarına bulunabiliyor.

O fiyatlara yurt dışı cihazlar var. Tavsiye eder misiniz?

Küçük ekran seviyorsanız S21 alın. Ekranı bayağı büyükmüş diğerinin. 60Hz olması çok can sıkıcı bir durum Note 10 Plus'taki. Ama sizin için sorun değilse o daha iyi gibi. İşlemci olarak S21 daha iyi ama ekran kalitesi, batarya performansı olarak daha iyi olacağını düşünüyorum.

Uzun zamandır küçük ekran kullanıyorum ve gözlemlediğim kadarıyla küçük ekranlılar daha çok ısınıyor ve pil ömürleri gerçekten çok zayıf. Ondan dolayı büyük ekranlı telefon istiyorum bir de S Pen merakım var.

O fiyatlara yurt dışı cihazlar var. Tavsiye eder misiniz?

Uzun zamandır küçük ekran kullanıyorum ve gözlemlediğim kadarıyla küçük ekranlılar daha çok ısınıyor ve pil ömürleri gerçekten çok zayıf. Ondan dolayı büyük ekranlı telefon istiyorum bir de S Pen merakım var.

Aksine küçük ekran bataryadan daha az kullanır onun için küçük ekranlı telefonlara daha küçük kapasiteli batarya koyarlar. Isınma durumu da işlemciyle alakalı bir durum. Büyük telefon ve S Pen istiyorsanız alabilirsiniz. Tabii biraz eskimiş ama özellikleri güzel. Dediğim gibi tek sıkıntısı 60Hz oluşu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı