Galaxy S22 vs S23 FE

leadren

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Sadece bahsettiğim iki modelden birini alacağım lakin kafam inanılmaz karıştı. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Daha iyi kamera paketi ve premium bir cihaz için S22, daha iyi termal basarim ve batarya içinse S23 FE bakın.

6s kullandığım için iki telefon da bana çağ atlatacak. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Biri batarya yönünden diğeri de kamera ve malzeme kalitesi yönünden önde. Mağazaya gitme imkanım da olmadığı için size sormak istedim.
Sarj ne kadar farkediyor?
Kılıfla kullanacağım için malzeme kalitesi ne kadar etkili olabilir ki?

6s kullandığım için iki telefon da bana çağ atlatacak. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Biri batarya yönünden diğeri de kamera ve malzeme kalitesi yönünden önde. Mağazaya gitme imkanım da olmadığı için size sormak istedim.
Sarj ne kadar farkediyor?
Kılıfla kullanacağım için malzeme kalitesi ne kadar etkili olabilir ki?
Ikisinin de malzeme kalitesi iyi. S23 FE ekran cercevesinden dolayi A serisine benziyor. S23 FE muhtemelen S22'ye göre 3 saat civari daha yuksek ekran suresi verir.

En fazla 6.30 saat falan veriyor. @emrah_8 kullanıyor.
S22 de 5 saat civarı zaten. 3 saat fark çok fazla.
8-9 saat aldigini soyleyenler vardi. Atıyorlar o zaman. Galaxy AI ozellikleri S23 serisine gelecek buna FE dahil ama S22 için durum belli degil. Sizin için önemliyse aklınızda bulunsun.

Exynos çöpüyle snapdragonu kıyaslama bile snapdragonun oyun optimizesi daha iyi exynos 2200 aynı zamanda sd 8 gen 1 den daha aşağıda ben olsam s22 alırdım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı