Galaxy S23 vs iPhone 11

Merhaba, kullandığım telefon iPhone 11.
Bir yerden Samsung S23 geldi.
S23'e geçmeli miyim yoksa iPhone 11'de kalayım mı?

Her türlü s23. fakat iPhone alıştığın için Android geçmen sana biraz garip gelecek. Sonrasında yine iPhone geçmeyi düşünüyorsan orası da ayrı bir durum. Ama her türlü değer s23. hem performans olarak hem de yeni cihaz olarak daha başarılı.

Her türlü s23. fakat iPhone alıştığın için Android geçmen sana biraz garip gelecek. Sonrasında yine iPhone geçmeyi düşünüyorsan orası da ayrı bir durum. Ama her türlü değer s23. hem performans olarak hem de yeni cihaz olarak daha başarılı.

Ben çok telefon kullandım bunu hava olsun diye demiyorum.
Sıkıntı yaşamam anlamında diyorum.
iPhone11 de 3 ay olmadı kullanalı zaten.

S serisi Samsung telefonlar da hiç üzülmezsin (Exynos) haricinde.

Eşleştirme de elbette S23 her türlü açıdan kazanıyor ve önde. Hem görünüş olarak premium, hem özellik olarak.

İPhone 14 ve üstü gelseydi kalın derdim bu eşleştirme de ama hiç düşünmeden geçin S23'e.

Ben çok telefon kullandım bunu hava olsun diye demiyorum.
Sıkıntı yaşamam anlamında diyorum.
iPhone11 de 3 ay olmadı kullanalı zaten.

13'ten bile S23 daha iyi bana göre. O nedenle her türlü s23. Onun dışında çok telefon kullanmak tecrübe kazandırır. Ama kullanım için seçenekler değişir.

13'ten bile S23 daha iyi bana göre. O nedenle her türlü s23. onun dışında çok telefon kullanmak tecrübe kazandırır. Ama kullanım için seçenekler değişir.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim Samsung'a geçiş yapıyorum.

S serisi Samsung telefonlar da hiç üzülmezsin (Exynos) haricinde.

Eşleştirme de elbette S23 her türlü açıdan kazanıyor ve önde. Hem görünüş olarak premium, hem özellik olarak.

iPhone 14 ve üstü gelseydi kalın derdim bu eşleştirme de ama hiç düşünmeden geçin S23'e.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim Samsung'a geçiş yapıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı