Galaxy S23+ vs iPhone 14 Pro vs Xiaomi 13

S23+ vs 14 Pro vs Mi 13


  • Oy verenlerin toplamı
    129
Bende küçük olmana veriyorum haddinizi bilin ben terbiyemi aşmıyorum sizi saygıya davet ediyorum
Amacım kesinlikle saygısızlık değil üzgünüm ancak 8 Gen 1 ile 2 arasındaki verimlilik farkını göz ardı edip aynı demeniz kabul edilir değil ki önceki sefer belirtmeme rağmen tekrar demişsiniz. 8 Gen 1 Samsung dökümü verimsiz ısınan bir işlemci iken Gen 2 TSMC dökümü aksine oldukça verimli bir işlemci.
 
Amacım kesinlikle saygısızlık değil üzgünüm ancak 8 gen 1 ile 2 arasındaki verimlilik farkını göz ardı edip aynı demeniz kabul edilir değil ki önceki sefer belirtmeme rağmen tekrar demişsiniz. 8 gen 1 Samsung dökümü verimsiz ısınan bir işlemci iken gen 2 TSMC dökümü aksine oldukça verimli bir işlemci.

S23, S23+ 8 gen 2 hocam ben aranızdaki muhabbeti anlayamadım? Hemde S22 alsa Samsung üretimi ama devamında üretilenler değil?
 
S23, S23+ 8 gen 2 hocam ben aranızdaki muhabbeti anlayamadım? Hemde S22 alsa Samsung üretimi ama devamında üretilenler değil?
Arkadaş Xiaomi 12 Pro ısındığından Xiaomi 13 Pro da aynı şey dedi ona 8 Gen 2 ile 8 Gen 1'in verimlilik olarak farklı olma sebebini söyledim. S23 ve + versiyonları da S22 serilerinden çok daha verimli zaten ama Xiaomi 13 Pro oyun olarak hala daha iyi bir seçenek.
 
Oyunlarda stabil performans almak istiyorsan Nubia Red Magic 8 Pro+ bakabilirsin.
Maalesef ülkemizde mecvut değil yoksa çoktan baktım sarı siteden falan, hatta bir telefoncuda da buldum sıfırını gidip. 20k istediler benden ve kendilerinden emin bir şekilde ve "Sıkıntı yok, IMEI'ni buna geçirirsin kullanırsın, " dediler. Ancak güvenemiyorum ne yazık ki. Bu kadar yüksek bütçede para verdiğimde telefonun pat diye kullanılamaz olmasından çekiniyorum şahsen. O yüzden elimizdeki en iyi seçeneklerle idare etmemiz lazım ki bu da ankette yazdığım üç aygıttan ibaret. iPhone 14 Pro fazlasıyla pahalı olduğu için ona karşı da temkinli yaklaşıyorum.
 
Adamlar sırf bu saçma saçma yorumları bitirmek için Redmi ve Poco markalarını firmadan ayirdi. Amiral gemisi kullanmadan yorum yapmak çok saçma, Mi 13 neyi kötü desen cevap veremeyecek :D
Hocam sözde arayüzü ve yazılımı çöpmüş..
Redmi Note 6 Pro
Poco X3 NFC
Redmi Note 11 Pro kullandım bu dediklerinden hiç birini yaşamadım. Ucuz diye herşey çöp olcak diye bir şey yok. Dediğiniz gibi Mİ 13 aşırı iyi bir telefon bana göre. iPhone 14 alıcağıma Mi 13 alırım daha iyi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı