Galaxy S23 vs S24

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Apple da eleştirilmeli, Apple'ın bu kadar rahat bir şekilde IP 14'e IP 13 işlemcisini koyabilme sebebi herhangi bir rekabet olmaması.

Apple o kadar rahat ki, biliyor Samsung'un 2 sene geriden geldiğini, ben niye yeni işlemcimi koyayım ki, benim geçen yıl çıkardığım bunların seneye çıkaracağından daha iyi diyor o yüzden koyuyor kaldı ki ben zaten aradaki fiyat farkı 8k iken(36 IP13, 44 IP14)IP 13 önerdim ve bir fark olmadığınıda söyledim.

S24 ile S23 arasındada 10klık bir fark yok, fiyatı 34-35'lere düşmediği sürece IP15 veya da S23'e alternatif olamaz.

Ip14 ve Ip13 te ram farkı ve kamera farkı vardı, bunda o da yok.
Bide işin enteresan yanı bazı iphone modellerinde sadece kameranın yerini değişmiş olması.

Merhaba galiba bir şekilde ikna ettim aileyi ya S23 veya S24 durumu var. Hangisi kararsiz kaldim şu an.
Exynos 2400 şuan S24 testlerinde gayet başarılı sonuçlar veriyor. Batarya süresi s24+ tan daha uzun, stabil performans verme eğilimi keza yine uzun. Aradaki fark sizi maddi olarak yormayacaksa S24 alın derim. Ben S23 kullanıyorum. S23 alırsanız da kaybedeceğiniz bir şey olmaz kusursuz bir cihaz denilebilir.

Exynos 2400 şu an S24 testlerinde gayet başarılı sonuçlar veriyor. Batarya süresi S24+tan daha uzun, stabil performans verme eğilimi keza yine uzun. Aradaki fark sizi maddi olarak yormayacaksa S24 alın derim. Ben S23 kullanıyorum. S23 alırsanız da kaybedeceğiniz bir şey olmaz kusursuz bir cihaz denilebilir.

5 yil sonra ilk defa farkli telefona geçişim olacağı için biraz heyecan var. Onun için mantikli düşünmek istiyorum S24'un 128 GB olmasi kafami karıştırıyor ya bana yeterde ileride nasıl ne olur bilmiyorum. Cunku fotograf kalitesi hafizayi bayağı dolduruyor. Bir yandan fiyat olarak S23+ pluslada ayni fiyata denk geliyor s24.
S24 fiyat anlaminda düşmesi 1 ayi bulur düşüncesi var ama bende de 5 yilin bir değişme isteği vurdu. O yüzden aradaki farki beklemek biraz da benim sabrim yetmeyebilir 5 yil beklemişsin 1 ay daha bekle diyebilirsiniz ama cidden öyle olmuyor.

Hocam şimdi S24 serisinde iPhone gibi iyi olan özellikleri kaldırmaya başladılar örneğin kavisli ekran, çelik kasa ayrıca S23'ten ahım şahım bir farkı yok ha ben güncelleme desteği istiyorum yeni olsun istiyorum derseniz S24 ama ben malzeme kalitesi istiyorum derseniz S23 derim.

Hocam şimdi S24 serisinde iPhone gibi iyi olan özellikleri kaldırmaya başladılar örneğin kavisli ekran, çelik kasa ayrıca S23'ten ahım şahım bir farkı yok ha ben güncelleme desteği istiyorum yeni olsun istiyorum derseniz S24 ama ben malzeme kalitesi istiyorum derseniz S23 derim.

Kavisli ekranin kaldirilmasi bir S24 ultraya ozel diye biliyorum.

5 yil sonra ilk defa farkli telefona geçişim olacağı için biraz heyecan var. Onun için mantikli düşünmek istiyorum S24'un 128 GB olmasi kafami karıştırıyor ya bana yeterde ileride nasıl ne olur bilmiyorum. Cunku fotograf kalitesi hafizayi bayağı dolduruyor. Bir yandan fiyat olarak S23+ pluslada ayni fiyata denk geliyor s24.
S24 fiyat anlaminda düşmesi 1 ayi bulur düşüncesi var ama bende de 5 yilin bir değişme isteği vurdu. O yüzden aradaki farki beklemek biraz da benim sabrim yetmeyebilir 5 yil beklemişsin 1 ay daha bekle diyebilirsiniz ama cidden öyle olmuyor.
İmkan varsa güncel olanı almak her zaman daha iyidir. 10 yıl bu telefonu kullanacağınızı da düşünmüyorum, taş çatlasın 4-5 sene sonra yine değişim yaparsınız. Hafıza konusunda 128 az gelebilir ona dikkat edin.

İmkan varsa güncel olanı almak her zaman daha iyidir. 10 yıl bu telefonu kullanacağınızı da düşünmüyorum, taş çatlasın 4-5 sene sonra yine değişim yaparsınız. Hafıza konusunda 128 az gelebilir ona dikkat edin.

Ben kullanırım hocam. Kullanma süresi önemli değil hafiza olayi var bir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı