Galaxy S26 Pro ortaya çıktı! Tasarım sürprizi sızdı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
1-30.webp

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S26 Pro hakkında ilk görseller sızdırıldı. Ortaya çıkan render görüntüleri, cihazın özellikle koyu mavi renk seçeneğiyle dikkat çekeceğini gösteriyor. Tasarım açısından Galaxy S25’e oldukça benzer duran model arka kamera düzeninde yapılan değişikliklerle öne çıkıyor. Galaxy S25’te ayrı ayrı yükselen lensler bu kez tek bir kamera bloğuna yerleştirilmiş şekilde görülüyor.Samsung’un yeni […]

Devamı: Galaxy S26 Pro ortaya çıktı! Tasarım sürprizi sızdı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Benim bildiğim ultra'da sensörler büyüyecek bu yüzden ultra modeline havuz eklemişlerdi. S26 Pro'da kameralarda geliştirme olmasa bile serinin diğer cihazıyla alakasız durmasın diye böyle bir şey yapmış olabilirler. Bence mantıklı yıllardır aynı tasarımı kullanıyorlar sıkıldım ben artık.

Son düzenleme:
Yani görüntünün bozulmasından ziyade rahat değil bence. Ben masanın üstünde kullanıyorum bazen. S23 Ultra'da çıkıntı yok, kılıf taktığımda telefonun arka kısmı tamamen düz oluyor ve hiç sallanmıyor. Görüntü olarak da çıkıntılı olmasından çok daha iyi bence.

Evet o da bir eksi büyük telefon olunca bazen masanın üstüne koyup kullanıyoruz elde tutmak yerine sallanması benim de sinirimi bozar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı