Galaxy S3 Chrome'dan sitelere girilmiyor

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Samsung Galaxy S3 model telefon var elimde. Chrome'dan herhangi bir siteye girdiğimizde ya site 5 saniye sonra hata veriyor yeniden başlatın diyor ya da bağlantınız gizli değil gibi şeyler söylüyor. Serfitika veya sürüm güncellemesi gibi şeyler çözüm olabilir diye aklıma geldi fakat telefon o kadar eskidi ki Play Store'dan Chrome'un en güncel versiyonunu indiremiyor. Onda da hata veriyor. Ne yapabiliriz?

Benim telefonda aynı problem var.sertifika hatası falan veriyorsa android sürümünü bir tık yükseltmen lazım.Mesala 4.0.4 ise 5.0 yapman lazım. Ben öyle çözdüm yani.

Telefonunun tarih ve saatinin doğru olduğuna emin misin? Alternatif olarak telefonda test ederek düzgün çalışan bir ROM yükleyebilirsiniz. Teoride bütün sorunları çözmesi lazım. Pratikte RAM yetersiz gelebilir.(ROM bulabileceğin en sağlam yer XDA. Telefonunun modelini aratırsan bulursun. Stabil olanları dene sadece.) (S3 Android Pie ROM çıkarmışlar, şok oldum.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı