Galaxy S4 Isınma ve Şarj Sorunu

@brk35 Tavsiyene uyacağım. (y)

Peki 5.0 Lollipop güncellemesi Türkiye için ne zaman çıkacak? Herhangi bir bilgi varmı? Rusya ROM'u kurarak yapsam ne tür sıkıntılar ile karşılaşırım veya ne gibi artıları olur? @er36po Gözle görülür derecede performans artışı gözlemlemiş. Eğer herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa, bende Rusya ROM'u kurmayı düşünüyorum.

Bu arada Modern Combat 5'i ne düzeyde oynayabilirim tahminince? Oyunun bir kaç videosunu izledim, beğendim doğrusu. Asphalt 8 kadar yük biniyor mu cihaza?
Lollipop çıktı diye biliyorum ben, kontrol ettiniz mi?

Modern Combat 5, Asphalt 8'den daha ağır bir oyundur. Net bir şey söyleyemem. Çünkü bu tür şeyler aynı model 2 telefonda bile farklı olabiliyor. Ayrıca telefonu 1,5 yıl kullanmışsınız. Bu süre içerisinde işlemciniz belli bir performans kaybı yaşamıştır. Bunu da unutmayın.

Rusya ROM'u kurmanızda bir sakınca yok. Beğenmezseniz/sorun çıkarsa Türkiye stock ROM'una geri dönersiniz.

Son düzenleme:
Modern Combat 5, Asphalt 8'den daha ağır bir oyundur. Net bir şey söyleyemem. Çünkü bu tür şeyler aynı model 2 telefonda bile farklı olabiliyor. Ayrıca telefonu 1,5 yıl kullanmışsınız. Bu süre içerisinde işlemciniz belli bir performans kaybı yaşamıştır. Bunu da unutmayın.

Rusya ROM'u kurmanızda bir sakınca yok. Beğenmezseniz/sorun çıkarsa stock ROM'a geri dönersiniz.

Berkay kardeşim benimde S4 varda 5 aylık daha bende Rusya Rom kursam bi sıkıntı çıkartırmı.
Türkiyeye güncelleme geldiğinde orjinal ROM ile geriye dönüp sonra tekrar türkiye güncellemesini yüklerim dimi bi sıkıntı çıkarmaz ?
Güvendiğin bi site varsa link atarmısın ?
Bide telefonda performans ve sarj daha iyi oluyor değil mi ?

Telefonun ana dili değişiyor mu ve uygulamalar (resim, müzik vs.) format atılmış gibi tamamen siliniyor mu?

@brk35 Tavsiyene uyacağım. (y)

Peki 5.0 Lollipop güncellemesi Türkiye için ne zaman çıkacak? Herhangi bir bilgi varmı? Rusya ROM'u kurarak yapsam ne tür sıkıntılar ile karşılaşırım veya ne gibi artıları olur? @er36po Gözle görülür derecede performans artışı gözlemlemiş. Eğer herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa, bende Rusya ROM'u kurmayı düşünüyorum.

Bu arada Modern Combat 5'i ne düzeyde oynayabilirim tahminince? Oyunun bir kaç videosunu izledim, beğendim doğrusu. Asphalt 8 kadar yük biniyor mu cihaza?
Bence ROM atmayın sorun devam ederse -olmaz ama- garanti sizi suçlu bulur.

Bide ben ROM işlerinden anlamam ama ROM garantide sıkıntı çıkartmıyo dimi.
Videolu güzel anlatım varmı acaba nasıl ROM atılır bilmiyorumda :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı