Galaxy S4 Isınma ve Şarj Sorunu

Teşekkürler. Lollipop'u kurup, test ettikten sonra görüşlerimi sizlerle paylaşacağım. Umarım beklediğim gibi çıkar.
 
Yanlışınız var. Big.LITTLE'ın olayı güç tasarrufudur. Galaxy S4'te 8 çekirdek aynı anda aktif olmaz. Sürekli 4+4 şeklindedir. 8 çekirdeği aynı anda aktifleştiren Big.LITTLE teknolojisi değildir. Yanılmıyorsam ilk defa Note 4'te HMP teknolojisi ile Big.LITTLE'da aynı anda 8 çekirdeği aktifleştirmişlerdi.
 
Evet, fakat 2 tane Rusya ROM'u var ve yüklerken ''slow download'' tıklayınca ''Join'' sayfası geliyor. Üye olmak sanırım? Birde ben direkt olarak telefondan indirip kuracağım. Kurulumu normal apk kurulumu gibi mi? Yoksa ek olarak bir işlem yapacak mıyım?
 
Odin v3.10.6 yı yükleyin. Yazılımı üye olup indirin rar'lı haliyle 1.5GB falan tutacak. Sonra rardan çıkarın OD4'lü olanı indirip çıkarın, I9500XXUHOD4 gibi bir şey gelcek ( farklı da olabilir.)
Onu odin'i açıp AP kısmına atın program 2.5 GB'lik dosyayı seçtikten sonra donabilir bekleyin biraz.
Telefonunuzu Download Mode alıp flaşlayın. Açılınca da format atarsınız temiz olsun :) anlamadıysanız google'a : ODİN İLE YAZILIM FLAŞLAMAK yazın videolar falan bulabilirsiniz.

Download firmware: I9500XXUHOD4_I9500SERHOD4_SER - SamMobile
bunu indirceksiniz sayfanın altında odin'in de linki var.
Üye olun idm ile indirin yoksa yavaş oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı