Galaxy s5 şarj sorunu

Bende yaklasik 6 aydir kullaniyorum s5 , benim sarj ile ilgili bir sorunum olmadi hiç.Sabah sarjdan cikarip aktif bir sekilde oyun muzik vs kuklaniyorum gece yatana kadar en kotu %15-20 oluyor normal kullandigim zamanlar %60 civari kaliyor 2 .gunun aksamina kadar.dayaniyor.fazla uygulama oyun gereksiz seyleri yuklememek gerek.pil kullanimina da bak en cok hangi uygulama kullanmis ordada bir tuhaflik varsa kaldir kullanan uygulamaları.

Biraz geç gördüm, kusura bakma. Kilit tuşuna basmamla açılıp kapanması bir oluyor. (Açmak için genelde orta tuşu kullanıyorum, o da aynı hızda) Pilin dayanma süresini ölçmedim, ama şuana kadar yarıda bırakmadı beni.(En fazla 2-2,5 saat oyun oynarım ve oldukça Facebook'ta gezinirim. Video pek çekmem, çekersem de 1080p çekerim. 4K test amaçlı çekmiştim sadece. Fotoğraf ise günde ortalama 10 civarı çekerim.Onun dışında herkesin yaptığı şeyler.) Sen telefonu kullanmadan 17 saat gittiğini söylemişsin. Bu zaten servise vermen için yeterli bir sorun, çünkü ben çok az miktarda kullanarak(saate-meseja bakarak,gelen kısa aramalar vb) denedim ve 3-4 günü rahat çıkarıyor. Senin dediğin 17 saat Ultra Güç Tasarrufu modunda %2 pil ile çıkan süre bende.
sendrki 17 saatlik süre bendeki ultra güçde %2 de çıkan süre diyosun hic inanmıyorum çunku s5 kullananlar bilir (bende dahil) ultra güce alında %5 in altına düsunce sarj ölçülemiyor diyor yani senin dedigin saçmalık yok. Ve dediklerinin hic birine inanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı