Galaxy s5 şarj sorunu

Cemhsm

Hectopat
Yer
İstanbul, Turkey
Merhaba arkadaşlar telefonu ilk aldığımda şarjı 2 gün gitmekteydi(kullandığım halde)şimdi kullanmadığım halde 17 saat gidiyor kilit açıp kapama tuşuna bastıktan 2-3 sn sonra telefon ekranı açılıyor(bazen açılmıyor)Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bütün oyunları sildim bir fayda etmedi son güncelleme gelmeden önce her şey normaldi gene yazılımdan dolayı mı gitti telefon yoksa benim telefonda mı sorun var hiç böyle sorun yaşayan gördünüz mü? Bu arada batarya şişmemiş telefon orijinal ve de telefona format atmayı düşünüyorum belki düzelir diye.
Yardımlarınızı bekliyorum. Eğer telefondan falan derseniz servise yollıyacağız. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de S5 kullanıyorum. Pil %15'in altına inmedikçe şarja takmıyorum. %100 olduktan sonra ise direk şarjdan çıkarıyorum. Bunların aksi yapılırsa bence pil ömrü kısalıyor. Bu geçmişte kalan bir sorun da olabilir, belki artık önemli değildir bunlara dikkat etmek. Yanılıyor da olabilirim yani. Servise götür derim, çünkü ben 3 aydır kullanıyorum ve belirttiğin sorunlara veya başka bir soruna denk gelmedim henüz. Arayüzler olsun açma kapama, şarj süresi, pil dayanma süresi ilk aldığım gibi ve gayet tatmin edici.

3 yıldan beri ilk kez telefon değiştirdim onda da samsungun amiral gemisi dediler beni yediler ailecek üstüne atladık sonradan öğrendik yazılım problemi varmış telefonda :D

Bu arada fabrika ayarlarına nasıl döndürücem arkadaşıma sorduğumda boot menüsünü falan açman gerek dedi başka birine sorduğumda ayarlardan yapılıyor dedi nasıl yapıcam ?

Recovery menüye girip atman daha sağlıklı aslında ama bulamam dersen, ayarlara gir ''Sıfırla'' gibi bir şey yazması lazım.
Bu her telefonda farklı oluyor o yüzden bir şey diyemem belki sıfırla yazısının başında başka bir kelimede olabilir. Mesela: ''Hesaplar ve Sıfırla''.

S5'te yazılım sorunu var diyorsan yanlış konuşuyorsun, çünkü ben hiç denk gelmedim kendi S5'imde. Benim telefonumda var diyorsan bilemem. Fabrika çıkışlı sorun her markada bazı telefonlara denk gelebiliyor.

Biraz geç gördüm, kusura bakma. Kilit tuşuna basmamla açılıp kapanması bir oluyor. (Açmak için genelde orta tuşu kullanıyorum, o da aynı hızda) Pilin dayanma süresini ölçmedim, ama şuana kadar yarıda bırakmadı beni.(En fazla 2-2,5 saat oyun oynarım ve oldukça Facebook'ta gezinirim. Video pek çekmem, çekersem de 1080p çekerim. 4K test amaçlı çekmiştim sadece. Fotoğraf ise günde ortalama 10 civarı çekerim.Onun dışında herkesin yaptığı şeyler.) Sen telefonu kullanmadan 17 saat gittiğini söylemişsin. Bu zaten servise vermen için yeterli bir sorun, çünkü ben çok az miktarda kullanarak(saate-meseja bakarak,gelen kısa aramalar vb) denedim ve 3-4 günü rahat çıkarıyor. Senin dediğin 17 saat Ultra Güç Tasarrufu modunda %2 pil ile çıkan süre bende.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar s5 i 3 gün önce aldım ilk 2 gün şarjı çok iyi gitti ama ondan sonra su gibi şarj içmeye başladı telefon durdugu yerde şarjı azalıyor bi bilginiz varsa yadımcı olun

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı