iPhone 6 vs Note 4 vs S6

Kullandığım eski de olsa G serisiydi ve o yüzden düşünmüyorum fakat fikrinize saygım var. Ayrıca ben de elimde baktım güzel geldi ama sizinki gibi benim durumumda biraz :)

G serisinin başlangıcı benim için G2'dir. Neyse o zaman senin için iPhone 6'dan başka seçenek kalmadı. Şimdiden hayırlı olsun.

G serisinin başlangıcı benim için G2'dir. Neyse o zaman senin için iPhone 6'dan başka seçenek kalmadı. Şimdiden hayırlı olsun.

Iphone 6 alacağım gibi duruyor fakat Applestore-Vatan gibi yerlerden alamam çok yüksek fiyatı. Telefoncular KVK-Genpa Apple Garantili diye satıyorlar. Bunların kullanılmamış-garantili olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yoksa S6 alacağım.

Online alışveriş yapmıyorum. hepsiburada, gittigidiyor sitelerinde onaylı satış yapan satıcılardan alabilirsin.
S6 tavsiye etmem. Lenovo Vibe Z2 Pro'ya da bakabilirsin. Z3 ayarında 6" bir cihaz. Ama tasarım olarak hoşuna gitmeyebilir. Markaya bakış açın da olumluysa tabi.

Android ve iOS platformlarını kağıt üstünde karşılaştırmaktan ziyade,kullanıcı deneyimi açısından karşılaştırmak daha uygun düşer telefonunuzda oyun oynamıyor iseniz 16GB hafıza yeterli gelecektir.

Android ve iOS platformlarını kağıt üstünde karşılaştırmaktan ziyade,kullanıcı deneyimi açısından karşılaştırmak daha uygun düşer telefonunuzda oyun oynamıyor iseniz 16GB hafıza yeterli gelecektir.

Küçük boyutlu oyunlar oynarım okula giderken otobüste falan sıkılmamak için max 500mb-1GB arası oyunum olur oda olursa yani. Zaten oyunumu bilgisayarımdan oynuyorum. 1000-1500 fotoğraf 20-30 video 50-100 müzik 1GB oyun için yeterli olacaksa bana hayli hayli yeterli olur zaten 16GB.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı