Galaxy S7 vs iPhone SE vs Galaxy A5 vs Galaxy S6

Hangisi?

  • Samsung Galaxy S7

    Oy: 8 100,0%
  • Apple iPhone SE

    Oy: 0 0,0%
  • Samsung Galaxy A5 2017

    Oy: 0 0,0%
  • Samsung Galaxy S6 Edge

    Oy: 0 0,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    8

Cartman

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tlefonu Almanya'dan alacağım için fiyat kıyaslamasını saturn.de'den yapmanız rica olunur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S7 bu modellerden çok daha üst seviye bir model. Ekran, kamera, fiyat-performans olarak bu modeller arasından alınası model S7.
S3 ilk çıktığından beri kullanıyorum. Tahminimce artık ömrü doldu. Ben S7 istiyordum fakat SE ile arasında karasızım.
 
S7 kamera, ekran, batarya, fiyat-performans olarak SE modelinden çok daha üst düzey bir telefon. Performans noktasında ise SE modeli daha iyidir, S7 modelinde sıkıntı yaşamazsın. SE modelinin çözünürlüğü düşük olduğu için performansı da daha iyi. İşlemci olarakta tek çekirdekte A9, çoklu çekirdekte ise Exynos 8890 daha güçlü. GPU tarafında da düşük çözünürlüklü ekran nedeniyle yine SE modeli daha iyi. Tavsiyem kesinlikle S7. SE modelinin ekranı ve boyutu seni memnun etmez. 4.0 boyutlarında bir telefon kullanmak artık pek doğru değil.
 
S7 şuan S6 Edge den 300-500 lira daha fazla ortalama. Bence bu fiyata pek değmez tamam S7 hepsinden iyi ama S6 edge ile arasında gözle görülür fark çok azdır. Bütçe sıkıntınız yoksa S7.
 
@BERWAR Batarya performansı taş çatlasın 2 saat fazladır demek istediğim aradaki performans farkı hiçbir şekilde aradaki fiyat farkına değmez. Ama dediğim gibi bütçe varsa bende S7 seçerim. Yoksa S6 bile hala üst segment bir telefondur Batarya hariç.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı