Galaxy S8 - 9 vs Note 8 vs Omix X400 vs Reeder S19 Max Pro

emirDedim

Decapat
Daha fazla  
Telefonum çok eski iPhone 6 s Plus ve değiştirmeye karar verdik. Birkaç model düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim? Samsung Galaxy S8 / 9, Samsung Note 8, Omix X400, Reeder S19 Max Pro, Xiaomi Note 8 Pro, Samsung Galaxy A12 genellikle günlük kullanım ve birkaç oyun oynamak için istiyorum. Başka neler önerebilirsiniz? Bazılarını 2. el baktım. Bütçe 4500 Max.

S8 ve S9'u 2. el varsayiyorum, eger yenilenmis ise 2. el tercih edin. S19 Max Pro ve Omix X400 denen kaynak israflarina deginmeyecegim bile, eleyin onlari. Geriye kalan 3 model arasindan S9 tercih edin, butceniz dahilinde kovalarsaniz S10e'de bulabilirsiniz.

S9 almaniz durumunda kesinlikle elden ele alisveris yapin, S7, S8 ve S9 modellerinde AMOLED yanigi sorunu cok yaygin.

S8 ve S9'u 2. el varsayiyorum, eger yenilenmis ise 2. el tercih edin. S19 Max Pro ve Omix X400 denen kaynak israflarina deginmeyecegim bile, eleyin onlari. Geriye kalan 3 model arasindan S9 tercih edin, butceniz dahilinde kovalarsaniz S10E'de bulabilirsiniz.

S9 almaniz durumunda kesinlikle elden ele alisveris yapin, S7, S8 ve S9 modellerinde AMOLED yanigi sorunu cok yaygin.

Bir arkadaşımda S19 Max Pro var ve çok iyi bizlerle saatlerce PUBG oynuyor o yüzden tercih etcektim. Bir de S9 ve S8'lerde kroniklik var diye biliyorum.

Bir arkadaşımda S19 Max Pro var ve çok iyi bizlerle saatlerce PUBG oynuyor o yüzden tercih etcektim. Bir de S9 ve S8'lerde kroniklik var diye biliyorum.
S8 & S9 dedigimiz 800 dolarlik cihazlar ile S19 Max Pro denen giris seviyesi bile diyemeyecegim cop kiyaslanamaz. Panel yanigi disinda yaygin bir problemleri yok, bu da elden ele alisveris yaptiginiz takdirde herhangi bir sorun teskile etmez.

S8 & S9 dedigimiz 800 dolarlik cihazlar ile S19 Max Pro denen giris seviyesi bile diyemeyecegim cop kiyaslanamaz. Panel yanigi disinda yaygin bir problemleri yok, bu da elden ele alisveris yaptiginiz takdirde herhangi bir sorun teskile etmez.

Düzce'de satıcı bulamadım maalesef Param Güvende ile almayı düşünüyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı