Var ancak rezalet ötesi bir Online'si var asla önermem.
Şimdi şöyle bir şey soracağım. GTA 5'in Online'de istediğimiz kişiyle oynayabiliyorsak RDR2'de de oynayamıyor muyuz?
Şimdi şöyle bir şey soracağım. GTA 5'in Online'de istediğimiz kişiyle oynayabiliyorsak RDR2'de de oynayamıyor muyuz?
GTA 5 alacağım son karar.
GTA 5 alacağım son karar.
GTA 5 alacağım. Teşekkürler yardımınız için hocam.
Epic Games'te GTA 5, 524,50 TL'ye düşmüş. Onun yanında RDR2 ise 574,75 TL'ye düşmüş. Hayatımda hiç oyun almadığım için şimdi bir oyun almak istiyorum. Sizce hangisi oyunu daha çok sevdirir? Hangi oyunun hikayesi daha güzeldir?
Eki Görüntüle 2591500
Var ancak rezalet ötesi bir Online'si var asla önermem.
GTA 5 alacağım. Teşekkürler yardımınız için hocam.
Rezaltmi neresi rezalet gayet sarıyor çete kuruyosun arkadaşlarınla karşı çeteye kan davası açıyosun tren soyuyosun görevleri sarmayabilir onlinen ama arkadaşlarla insanları kışkırtmak banka soymak onlındaki insanların elini ayağını bağlıyosun nehre atıyosun trenini önüne atıyosun atın üzerindeki insanları kementle yakalıyosun daha ne olmasını istıyorsun. Daha sayamadığım onlarca şey var rezalet denmek oyuna hakaret olur gerçekten emeğede saygısızlık olur bence bittık abartıyosunuz hocam sevmiyorum deseniz tamamda rezalet falan değilki gayetde sarıyor.
Hocam kesinlikle RDR alın oyunun hikayesinden Online'ndan çıkamasınız en az 3 kez bitirdim kesinlikle ve kesinlikle Online GTA kadar sarmasa piyasadaki çoğu oyundan daha iyi. Hem GTA 5 eskidi artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.