Galaxy S8 Değişim Yerine Tamir Edilmesi

Çözülebilecek her sorun aynıdır birbirinden ayrılamaz, firma hangi donanım parçasını düzeltmişse iş bitmiştir, bu parça hassas, bunun değişimi kolay, bunun değişimi zor diyemezsin bunlar senin kendine göre uydurduğun sözler, parçalar arasında kolay, zor, hassas gibi tanımlama olmaz, firma yapabilirse ürünü tamir eder, yapamazsa değişim uygular olay bundan ibaret, her parçanın tamiri aynı kolaylıkla değil bu farklı bir durum. Gelen telefonda sorunun çözülmemişse hakkını sonuna kadar ara, o kadar para vermişsin sorunu yapmazlarsa kabul edilecek bir durum değil asla.
Yazmayacaktım artık ama kendimi tutamıyorum.
İstediğini de Samsung hiçbirimizin babasının firması değil körü körüne savunmamıza da gerek yok çamur atıp karalamamıza da paramızla hizmet alıyoruz. Kendini benim yerime koyup düşeneceksin bu kadar basit sıfır cihaz alıyorsun arızalı ve sanki firma kendi firmanmış gibi düşünüp yok zarar ederler yok sen anlamazsın basittir onun tamiri yok firmayı kandırmayın. İster zor olsun ister kolay olsun o kısmı beni ilgilendirmez senin kadar anladığıma emin olabilirsin işlemlerden evet kolay da olabilir ama burada mantık işler benim bilmediğimi iddia ederek bir yere varamazsın. Koy bir kendini yerime sonra yorumunu ona göre yap lütfen. Cihazın içinin açılması hoş bir şey değil tamir için sıradan bir işlem de olsa. Firma politikasına uymuyorsa yapacak ve konuşacak bir şey de yok bu saatten sonra bekler görürüm. Benim burada ısrar etmemdeki sebep beleşten sıfır cihaza konmak değil böyle hassas bir arıza da cihazı Samsung'un doğru düzgün tamir etmeden geri göndereceğine emin olmam ve korkuyla beklemem. Bir kaç defa tecrübe edindim bu olaya çünkü...
 
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Sıfır cihazda hoparlör sorunu olsa bile değişim yapmak zorundalar sonuçta fabrika çıkışlı bir hata. Samsung telefon değiştirmekle batacak bir firma değil, zaten Türkiye servisi rezelat ötesi. Hakkını aramalısın bence, aynısı benim başıma gelse kesinlikle değişim isterim sıfır telefon fabrika hatalı neyini tamir ettirecekler.
 
Son düzenleme:
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Sıfır cihazda hoparlör sorunu olsa bile değişim yapmak zorundalar sonuçta fabrika çıkışlı bir hata. Samsung telefon değiştirmekle batacak bir firma değil, zaten Türkiye servisi rezelat ötesi. Hakkını aramalısın bence aynısı benim başıma gelse kesinlikle değişim isterim sıfır telefon fabrika hatalı neyini tamir ettirecekler.
Hah işte aradığım yorum bu bunu anlatmak istiyorum bütün firmalar fabrika çıkışı hatalı ürünü değiştirmek zorunda bak 2 gün bile sonra olsa tamam tamir etsinler ama daha 2 haftalık fabrika hatalı cihaz mantıken de değiştirmeleri lazım böyle kaç kişi denk gelecek de Samsung batacak her şeyi kötü niyetli düşünüyorlar. Türkiye servisi rezil olduğundan ve korkumdan 0 cihaz istiyorum zaten içini açacak ellemeden kapatacak yok sıfırlayıp yollayacak direk eziyet. Ben de kesinlikle hakkımı arayacağım bulduğum her çözüm üretecek kaynağa başvuracağım yorumunuz için Teşekkürler.
 
Gören de ben sanki sana dedim git S8 al, Samsung ne yaptığı beni ilgilendirmez, ben sana sadece prodesür nasıl işliyor onu diyorum, zarar edip etmesi beni bağlamaz, dediklerimde bir yanlışlık yok. Kurallar senin istediğin gibi olmaz.
 
Gören de ben sanki sana dedim git S8 al, Samsung ne yaptığı beni ilgilendirmez, ben sana sadece prodesür nasıl işliyor onu diyorum, zarar edip etmesi beni bağlamaz, dediklerimde bir yanlışlık yok. Kurallar senin istediğin gibi olmaz.
2 gün sonra değişim alıp buraya editlerim kurallar da bal gibi bana göre işler ben müşteriyim sırf sorun çözülebiliyor diye yeni ve fabrika hatalı cihaz tamir edilemez o değişimi ben Samsung'dan söke söke alacağım olması gereken de bu kaç cihaz gördüm hatalı çıkıp değişim alan olması gereken bu, kaç cihaz çıkar fabrikasyon hatalı en fazla zaten. En kısa zamanda resmi kanıtını da atarım rahat ol değişim kanunu ile ilgili. Cihazı kendi isteğim ile aldım ve çokta memnunum o konuda olumsuz yorum yapan olmadı zaten.
 
Göreceğiz bakalım çözülecek sorun için değişim yaparlar mı yapmazlar mı göreceksin. Fabrika hatalı cihaz bal gibi de tamir edilir, kendini kandırıyorsun sadece. Sen kendin telefoncu olsan bile sana bir telefon getirseler sorunu çözeceğin halde adama yeni telefon verir misin misal diyorum? Adım gibi biliyorum sen de aynı firmalar gibi yeni ürün vermezsin sorun çözülebilecekse. Ben müşteriyim ben ne desem o olur gibi söylemlerle bir yere varamazsın. Keşke sana yeni telefon verseler, sanki ben aksini istiyorum gibi yorumlar yapıyorsun.
 
İlk 30 günlük cihazlarda, kullanım kaynaklı olmayan, donanımsal bir durum var ise servisimiz cihazın değişimini yapmaktadır.
Ben demiyorum Samsung müşteri hizmetlerinin kendisi diyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı