Galaxy Tab 3 4.4.2 Kitkat yüklemeli miyim?

AliDemirci

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama affediniz. Arkadaşlar ben de Samsung Galaxy Tab 3 8.0 var fabrika çıkış sürümü 4.2.2. Bildiğiniz üzere Android 4.4.2 Kitkat desteği verildi fakat ben Türkiye'ye gelmeden önce yüklemek istiyorum. Elimde hazır Android 4.4.2 Kitkat Stock Rom var. Sorum şudur ki şu anda yüklü olan Android 4.2.2 üzerine yüklesem herhangi bir kasma ile karşılaşır mıyım? Tabletimde aşağı yukarı 60 küsür oyun var ve hiçbirinin sıfırlanmasını istemiyorum Teşekkürler... :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bu güncellemeyi yüklemiş biri olarak verilerinizin kaybolmayacağını söyleyebilirim. Yalnız kasma konusunda ise size garanti veremem çünkü ilk yüklediğimde kasma ile karşı karşıya kaldım ve bu sorun şu aralar düzelmiş gibi görünüyor... Ayrıca yine forumda arama yaparsanız bu güncelleme hakkında yazdığım ufak yazıyı bulabilirsiniz...
İyi günler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı