Galaxy Tab S9 mu Galaxy Tab S8 Ultra mı?

Hangisi daha iyi?

• Tab S9

• Tab S8 Ultra

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Confectrix

Hectopat
Üniversiteye geçiyorum ve hem not almak hem de çizime ilgim olduğu için çizim yapmak ve genel olarak ders çalışmak ve içerik tüketmek için bir tablet arıyorum. Eğer bütçe olarak bu seviyeye çıkacak olursam bu iki tablet arasında kalıyorum. İkisi de Samsung'un sitesinde 20k civarında. Tab S8 Ultra'nın ekranı 14.6 inçlik boyutuyla oldukça büyük ve bu çizim, oyun, dizi-film tüketimi gibi şeyler açısından çok iyi. S8 Ultra'nın RAM'i 12 GB iken S9'unki 8 GB. S8 Ultra 11200MAH, S9 8400mAh. Bunun haricinde S8 Ultra 256 GB iken S9 128 GB. Buraya kadar S8 Ultra çok daha iyi ama gel gelelim S9'da 8 gen 2 olması ve 1.5 sene daha yeni olması kafamı çok karıştırıyor. Yani sanıyorum asıl soru şu: 8 gen 2, 8 gen 1'den bu farklara değecek kadar iyi mi?

Merhaba.

8+ Gen 1'e bile baksanız 8 Gen 1 ile arasındaki farkı rahatlıkla anlayabilirsiniz.

8 Gen 2 ile yola devam etmeniz bence daha iyi olacaktır. Yani Tab S9 seçeneği ile.

Cevaplarınız için teşekkürler, bir soru daha eklemek istiyorum. 8 Gen 1'in ısınma sorunları olduğunu biliyorum çünkü şu anki telefonum aynı işlemciyi kullanan Galaxy S22. Peki bu ısınma sorunu tablet gibi büyük bir cihazda da kendini gösterir mi yoksa dert olmaz mı?

Cevaplarınız için teşekkürler, bir soru daha eklemek istiyorum. 8 Gen 1'in ısınma sorunları olduğunu biliyorum çünkü şu anki telefonum aynı işlemciyi kullanan Galaxy S22. Peki bu ısınma sorunu tablet gibi büyük bir cihazda da kendini gösterir mi yoksa dert olmaz mı?

Hayır ısınma sorunu yok. Deli gibi oyun oynuyorum, bana mısın demiyor.

@Confectrix Hocam şu an bende aynı ikilemdeyim. Son durum nedir acaba karar verdiniz mi ?
Hocam yaklaşık 1 saate Samsung internet sitesinde bitecek olan bir kampanya var. Tab S9'un yanında Galaxy Buds 2 Pro 3771TL yerine 771TL'ye satılıyor. Bu kampanyadan yararlanmak için S9 alacağım. Onun dışında S8 Ultra'nın üniversite hayatında yanımda taşımak için biraz büyük olduğuna karar verdim ondan dolayı da S9'un boyutu daha uygun geldi. Aynı anda 3 sekme açmak, splitscreen vs. olaylarını da çok kullanmayacağımı düşündüğüm için S9 benim için daha mantıklı gözüküyor.

Hayır ısınma sorunu yok. Deli gibi oyun oynuyorum, bana mısın demiyor.
Teşekkür ederim.

Güncelleme: Eğitim indirimi S9 serisine de uygulanmaya başlandı, bundan doalyı 20000TL'ye Tab S9+ satın almış bulunuyorum. Çeşitli sitelerde (Amerikan kaynaklı genelde) özellikle Plus modelinde sarı ekran ve ızgara görünümü sorunuyla karşılaşan insanlar vardı, umarım Amerika marketine özgü bir sorundur. Ürün elime geçince güncelleyeceğim.

Son düzenleme:
Hocam yaklaşık 1 saate Samsung internet sitesinde bitecek olan bir kampanya var. Tab S9'un yanında Galaxy Buds 2 Pro 3771TL yerine 771TL'ye satılıyor. Bu kampanyadan yararlanmak için S9 alacağım. Onun dışında S8 Ultra'nın üniversite hayatında yanımda taşımak için biraz büyük olduğuna karar verdim ondan dolayı da S9'un boyutu daha uygun geldi. Aynı anda 3 sekme açmak, splitscreen vs. olaylarını da çok kullanmayacağımı düşündüğüm için S9 benim için daha mantıklı gözüküyor.

Teşekkür ederim.

Güncelleme: Eğitim indirimi S9 serisine de uygulanmaya başlandı, bundan doalyı 20000TL'ye Tab S9+ satın almış bulunuyorum. Çeşitli sitelerde (Amerikan kaynaklı genelde) özellikle Plus modelinde sarı ekran ve ızgara görünümü sorunuyla karşılaşan insanlar vardı, umarım Amerika marketine özgü bir sorundur. Ürün elime geçince güncelleyeceğim.

Hocam S9 128 GB 256 GB modelleri kaç TL'ye düşüyor bende gözükmüyor da bakarsanız yazabilir misiniz size zahmet?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı