Galaxy Watch 7 beklenir mi?

Beyaz_G

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Watch 6 Classic almayi dusunuyorum gorunusu cok hos. Pil omru umurumda degil pili sıkıntı etmem ama aklima en cok takilan şey islemci konusu oldu. Evet saat icin islemci pek önemli degil ama ben aldigim cihazin suyunu cikaracagim icin kasmasini istemem. Watch 7 4 tane A55 cekirdegi ve 1 tane de A78 cekirdegine sahip olacak 6 Classic ise 2 tane A55 cekirdegine sahip GPU tarafi ayni. Yeni islemci 3 nm olacak ama dedigim gibi pil onemsiz o yuzden bunu da gectim. Sensor olarak muhtemelen farklari olmayacak. Watch 7 muhtemelen 8000 TL civarinda cikacak onu da beklemek istiyorum ama gereginden fazla sabirsiz biriyim 6 Classic alip geceyim diyorum.

Watch 6 Classic almayi dusunuyorum gorunusu cok hos. Pil omru umurumda degil pili sıkıntı etmem ama aklima en cok takilan şey islemci konusu oldu. Evet saat icin islemci pek önemli degil ama ben aldigim cihazin suyunu cikaracagim icin kasmasini istemem. Watch 7 4 tane A55 cekirdegi ve 1 tane de A78 cekirdegine sahip olacak 6 Classic ise 2 tane A55 cekirdegine sahip GPU tarafi ayni. Yeni islemci 3 nm olacak ama dedigim gibi pil onemsiz o yuzden bunu da gectim. Sensor olarak muhtemelen farklari olmayacak. Watch 7 muhtemelen 8000 TL civarinda cikacak onu da beklemek istiyorum ama gereginden fazla sabirsiz biriyim 6 Classic alip geceyim diyorum.
Henüz özellikleri tam kesin değil, beklemeni tavsiye ederim. Ancak haberin olsun bence 10 falan olacak fiyatları, halihazırda 6C çıkarken 8 üstü çıktı, Astro Edition ile 9'a dayadılar fiyatını. Her türlü tanıtılmasını bekle bence eğer o fiyatı göze alabileceksen.

10 güne yeni saatler tanıtılmış olacak. Bence kesinlikle bekle çok az kaldı. Her zaman en güncel olan tercih edilmelidir.
Evet Watch 7 daha guncel olacak ama ben duz modeli almayi dusundugum icin 6 Classic ile tek farkli islemci olacak. Hic Samsung saat kullanmadim kasiyor mu kasmiyor mu bilmiyorum. 6 Classic gorunus olarak onde ve ondeki cerceve dönebiliyor hos duruyor yani Watch 7 ise islemci olarak onde. Bakacagim beklemeye calisacagim.

Henüz özellikleri tam kesin değil, beklemeni tavsiye ederim. Ancak haberin olsun bence 10 falan olacak fiyatları, halihazırda 6C çıkarken 8 üstü çıktı, Astro Edition ile 9'a dayadılar fiyatını. Her türlü tanıtılmasını bekle bence eğer o fiyatı göze alabileceksen.
8 ustu vermek istemiyorum. Duz Watch 7 kac olur yani simdi? Ilk cikis fiyatindan 1 ay sonra falan kaca duser sizce? Bir de siz Galaxy Watch kullaniyor muydunuz? Kasma vb. oluyor mu kullaniyorsaniz? Beni Watch 7 icin bekleten tek sey islemci sanirim. Ayni zamanda islemcinin depolama destegi de arttirilacak muhtemelen Watch 7 32 GB depolamayla gelecek.

İlk W6 44 fiyatı 6.5'tu, W6C 47 fiyatı da 8'di. Ben o sırada ön siparişten W6 44'ü aldığım için net hatırlıyorum. Sonrasında W6 44 fiyatları 5 küsürlere gerilemişti. Şu anda Samsung'un sitesinde biri 7.5, diğeri 9 olmalı yanlış hatırlamıyorsam, bence biri 9-9.5 diğeri de 11-12'den aşağı gelmez gibi. Samsung'un fiyatlandırması genelde hep böyle oluyor. Şimdi bir de Watch FE'yi tanıttılar, muhtemelen 5 gibi bir bantta da onu konumlandıracaklar.

Peki islemci hakkinda ne dersiniz? Kullandiginiz saat akicilik olarak nasil? Exynos W1000 ile ciddi bir hiz farki hissedebilir miyim o onemli. Islemci ve depolama disinda degisen bir sey olmayacak neredeyse. Depolama size yetiyor mu bu arada kac GB dolu su an saatinizde?

Peki islemci hakkinda ne dersiniz? Kullandiginiz saat akicilik olarak nasil? Exynos W1000 ile ciddi bir hiz farki hissedebilir miyim o onemli. Islemci ve depolama disinda degisen bir sey olmayacak neredeyse. Depolama size yetiyor mu bu arada kac GB dolu su an saatinizde?
Ben açıkçası saati dolduracak bir kullanım yapmadım, boş o yüzden. Saat standalone bir cihaz değil çünkü, bir aksesuar.
İşlemci kısmında tam çıkıp incelemesi olmadan karar verme. Şöyle diyeyim sana, bundan önce de W4 44 kullandım ben 2 yıl. Biri W920, biri W930. W930 sadece ve sadece azıcık hız aşırtılmışı diye lanse edildi hep. Ama 2 kat daha uzun pil ömrü sunuyor ve animasyonları eski W4'üme göre çok daha akıcı.

Bu arada W1000'e dair bir sızıntı varsa linkini atabilir misin?

Ben açıkçası saati dolduracak bir kullanım yapmadım, boş o yüzden. Saat standalone bir cihaz değil çünkü, bir aksesuar.
İşlemci kısmında tam çıkıp incelemesi olmadan karar verme. Şöyle diyeyim sana, bundan önce de W4 44 kullandım ben 2 yıl. Biri W920, biri W930. W930 sadece ve sadece azıcık hız aşırtılmışı diye lanse edildi hep. Ama 2 kat daha uzun pil ömrü sunuyor ve animasyonları eski W4'üme göre çok daha akıcı.

Bu arada W1000'e dair bir sızıntı varsa linkini atabilir misin?
Twitter uzerinde surekli karsima cikiyor. Internet sitelerine de dusmustur sanirim. Samsung'un ilk 3nm islemcisi olacak. Twitter kullaniyorsaniz islemcinin ismini aratin cikiyor haberleri.

Sosyal medyadan uzağım biraz :)

Şimdi baktım, GPU kısmı sabit kalacak gibi, en fazla saat hızı artar. Görünene göre asıl işlemci konusunda seviye atlayacak, ama bu seviye atlayışının pil ömrünü yerin dibine indireceğini düşünüyorum, iyi optimize edememişlerse 12 saati çıkartamaz.

Sosyal medyadan uzağım biraz :)

Şimdi baktım, GPU kısmı sabit kalacak gibi, en fazla saat hızı artar. Görünene göre asıl işlemci konusunda seviye atlayacak, ama bu seviye atlayışının pil ömrünü yerin dibine indireceğini düşünüyorum, iyi optimize edememişlerse 12 saati çıkartamaz.
Samsung nm düşüşünden dolayı halletmiştir diye düşünüyorum. Fazla güçlü bir işlemci. Giriş seviye bir telefonda bile olsa minik işleri halledebilecek güçte saate göre fazla güçlü. Bence pili hallettiler yoksa bir amacı kalmıyor. GPU kısmı ise sabit evet. Bugün Vatan Bilgisayar'a gideceğim gidebilirsem Samsung saatler var mı hatırlamıyorum şehrim küçük biraz ama Classic modeline bakacağım. Çok hoşuma giderse işlemciyi umursamayıp alacağım. Gerçi Vatan pahalı Teknosa normal fiyattan satıyordu diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı