Galaxy Z Flip 4'ün kronik sorunu var mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar annem için telefon bakıyorum onun için kamerası şuymuş ekranı buymuş önemli değil. Katlananları beğeniyor. Şimdi biz daha önce Z flip 3 ve aşağısının yorumlarına baktık memnun olmayan insan çoktu. Hala aynı kronik hatalar devam ediyor mu işte mesela belli bir zaman kullandıktan sonra katlarken ekranda hata oluşması vb sebepler. Başka markaların da katlanan modellerini tavsiye edebilirsiniz.
Eğer devam ediyorsa vazgeçeceğiz.

Dostum genelde bu telefonların ortak kronik sorunu katlandıkları yerden iz oluşturması durumu var ayrıca annen teknolojik cihazlara ham davranan (temiz ya da aşırı sert kullanan) biri ise sıkıntı oluşturabilir katlanan telefonlar güzel ama gelişmesine ihtiyaçları var.

Teşekkür ederim arkadaşalar ama sonuçta Flip 3'e göre bir şeyler iyileşmiştir diye düşünüyorum 2 yıl da garantisi var. Artık olursa yapacak bir şey yok. Aynı paraya S22 Ultra alalım diyorum istemiyor yapacak bir şey yok alacağız artık. Bir sorun olursa Samsung bu konuda ilgileniyor diye biliyorum.

Teşekkür ederim arkadaşalar ama sonuçta Flip 3'e göre bir şeyler iyileşmiştir diye düşünüyorum 2 yıl da garantisi var. Artık olursa yapacak bir şey yok. Aynı paraya S22 Ultra alalım diyorum istemiyor yapacak bir şey yok alacağız artık. Bir sorun olursa Samsung bu konuda ilgileniyor diye biliyorum.
Anneniz düz bir kullanıcı ise inanılmaz gereksiz bir telefon S22 ultra. S22 yetecektir hatta yine bir sürü kullanmadığı özellik olacaktır.

Anneniz düz bir kullanıcı ise inanılmaz gereksiz bir telefon S22 Ultra. S22 yetecektir hatta yine bir sürü kullanmadığı özellik olacaktır.

Orası da doğru hocam zaten Z flip 4'ü aldık riske girip bir şey olursa ben burada paylaşırım dün geldi cihaz güzel çalışıyor şu anlık.

Konuyu hortlatıcam ama herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? 1 Aylık bir kullanımda artısı eksisi var mı?
Hocam biz 1 aydan fazladır kullanıyoruz bir problem yaşamadık. Yine de garantili olması önemli bence.
Yani telefon benim değil bizzat gün içinde vakit geçiremiyorum ama şarjı bir tık az gidiyor yani az gidiyordan kastım o paraya emsali modellere göre diyorum. Örneğin 13 pro , s22 ultra gibi modellere göre. Ama tabi biz her şeyi sonda kullanıyoruz ekran 120hz de parlaklık hep sonlara yakındı.
Bu arada cihazın artılarına gelecek olursak hocam cihaz acayip hızlı . Hatta merak ettim 13 PRO veya S22 Ultra ile hız testlerine de baktım onlardan da hızlı. Bir de ön kameradan ben pek memnun kalamadım kötü değil güzel ama yine o paraya emsallerinde daha iyi kamera var.
lafın kısası Cihaza notum (şahsi olarak kullanmamış biri olarak) : 9/10

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı