Galaxy Z Flip 4'ün kronik sorunu var mı?

Dediğim gibi bizde sıkıntı yok. Sıkıntı olsa bile bunu garanti karşılar diye düşünüyorum kendi ayıpları neticede. Ayrıca o muhabbetler Z flip 6 için olduğuna emin misiniz bilmediğimden soruyorum araştırmadım görmedim de daha yeni çıktı. İlk çıkan flip ve fold modellerde duymuştum yıllar önce ama flip, fold 3 ve sonrası için duymadım.

Flip 5 itibari ile azalmış ama hala tam gitmemiş genel bir sorun olsa Note 7 gibi cihaz toplatılır diye düşünüyorum. Tek tük denk gelmiştir herhalde. Bu arada garanti de menteşe ve kat izi için bir garanti vermiyor bir nevi IP68 serfitikası gibi markalar "evet su geçirmez ama garantisi biz değiliz" diyorlar bunda da "evet 250 bin katlanmaya dayanıklı ama garanti etmeyiz" diyorlar.

Flip 5 itibari ile azalmış ama hala tam gitmemiş genel bir sorun olsa Note 7 gibi cihaz toplatılır diye düşünüyorum. Tek tük denk gelmiştir herhalde. Bu arada garanti de menteşe ve kat izi için bir garanti vermiyor bir nevi IP68 serfitikası gibi markalar "evet su geçirmez ama garantisi biz değiliz" diyorlar bunda da "evet 250 bin katlanmaya dayanıklı ama garanti etmeyiz" diyorlar.

Maalesef ki durum buysa bir tık risk var ama az. Heves için değer mi değer bence ama yurt dışı alıp server kaydı ile kullanmak istemez misiniz? Paranız da cebinizde kalır hem.

Maalesef ki durum buysa bir tık risk var ama az. Heves için değer mi değer bence ama yurt dışı alıp server kaydı ile kullanmak istemez misiniz? Paranız da cebinizde kalır hem.

Bilmiyorum. Ben yine de almayı düşünüyorum dediğim gibi menteşe sistemi sağlam sadece kat izinden şüphe ediyorum ama araştırdığım kadarıyla tek şüphe eden benim belki de bu konuda yeni bir konu açmalıyım ama içimi bir miktar rahatlattınız gerçek bir kullanıcının 2 yıl kullanıp normal telefon gibi hala memnun olması gerçekten 3.nesilden sonra işlerin raya oturduğunu gösteriyor.

Bilmiyorum. Ben yine de almayı düşünüyorum dediğim gibi menteşe sistemi sağlam sadece kat izinden şüphe ediyorum ama araştırdığım kadarıyla tek şüphe eden benim belki de bu konuda yeni bir konu açmalıyım ama içimi bir miktar rahatlattınız gerçek bir kullanıcının 2 yıl kullanıp normal telefon gibi hala memnun olması gerçekten 3.nesilden sonra işlerin raya oturduğunu gösteriyor.
Tabii konu açın diğer arkadaşların da fikirlerini alın ama pek herkeste olmayan model olduğu için flip serisi öyle aman aman da insan çıkacağını sanmıyorum başka forumlara da bakın derim. Ama fiyatı bence pahalı dediğim gibi.

Hocam tekrar merhaba. Bugün annemle konuştuğumda telefonunda ekran katlı haldeyken tekrar açtığında ekranın hemen uyanmadığını söyledi. Yandaki kilit ekranı açma tuşuna da basınca açılmıyor cihaz ben baktım. Kronik flip sıkıntılarından biri muhtemelen. Teknik anlamda sıkıntı yok demiştim size ama umarım almadınız bugün bende Samsung müşteri hizmetlerini aradım durum servislik garanti ilgilenecek dediler. Nazar değirdik cihaza😄 Flip 6'ya 55-60K verirken tekrar düşünün.

@Atikkerim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı