Gamakay MK61 Brown Switch alınır mı?

Değiştirilebilir tuş bir artı değil, zira sadece optik tuşlar ile değiştirilebiliyor.

Siz RGB oyun klavyesi olarak bakıyorsunuz, ben ise komple klavye olarak bakıyorum. RK61 aynı özellikleri sunuyor ve daha uygun. Aradaki fiyat farkı ile keycap alınabilir mesela. Kablosuz özelliğinin olması da bir artı.

Ben 350TL ödedim, aynı kargo metodu ve nakliye sigortası ile RK61 450TL'ye geliyor. BT olmasını isteyen biri zaten bu klavye ile bir işi olmaz o konuda saçma bir karşılaştırma, pbt puding keycapler 170TL aradaki fiyat farkı ile nasıl alıyorsunuz, optik Switch olmasının nasıl bir eksisi var anlamış değilim, kaçırdığım bir nokta var sanırım açıklayabilir misiniz?

Evet, ben olsam ben de SK61 ya da SK64 alırdım. En azından düzgün PBT keycapler ile geliyor. PCB olarak da kaliteli.

RK61 ile alakalı şu video, klavyenin potansiyelini gösteriyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 350TL ödedim, aynı kargo metodu ve nakliye sigortası ile RK61 450TL'ye geliyor. BT olmasını isteyen biri zaten bu klavye ile bir işi olmaz o konuda saçma bir karşılaştırma. PBT puding keycapler 170TL aradaki fiyat farkı ile nasıl alıyorsunuz, optik Switch olmasının nasıl bir eksisi var anlamış değilim, kaçırdığım bir nokta var sanırım açıklayabilir misiniz?

Optik anahtar eksi demedim. Normal şartlarda bir farkı yok dedim. Yani değiştirilebilir olması bir anlam ifade etmiyor. Ayrıca bu boyuttaki %60 klavyelerde Bluetooth özelliği kullanılıyor. Saçma falan değil yani.

Pudding keycapler hakkındaki fikrimi ise belirttim.

Ben 350TL ödedim, aynı kargo metodu ve nakliye sigortası ile RK61 450TL'ye geliyor. BT olmasını isteyen biri zaten bu klavye ile bir işi olmaz o konuda saçma bir karşılaştırma, pbt puding keycapler 170TL aradaki fiyat farkı ile nasıl alıyorsunuz, optik Switch olmasının nasıl bir eksisi var anlamış değilim, kaçırdığım bir nokta var sanırım açıklayabilir misiniz?
Optik Gateron dışında başka bir Switch takılamıyor. Switch Housing de yapılamıyor sanırım.

Evet, ben olsam ben de SK61 ya da SK64 alırdım. En azından düzgün PBT keycapler ile geliyor. PCB olarak da kaliteli.

RK61 ile alakalı şu video, klavyenin potansiyelini gösteriyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Optik anahtar eksi demedim. Normal şartlarda bir farkı yok dedim. Yani değiştirilebilir olması bir anlam ifade etmiyor. Ayrıca bu boyuttaki %60 klavyelerde Bluetooth özelliği kullanılıyor. Saçma falan değil yani.

Pudding keycapler hakkındaki fikrimi ise belirttim.

Oyun oynayan birisinin BT özelliğine ne kadar ihtiyacı vardır bilemem, benim için bir şey ifade etmiyor. Optik anahtarları genelde oyun oynayan insanlar tercih ediyor ve bu klavye benim aldığım fiyat ile rakibi olmayan bir ürün. Forumda alan birkaç kişi daha var, klavyeler ulaştığında çoğu kişinin(ben dahil) inceleme yapacağını düşünüyorum, o zaman asıl detaylar belli olur, şuan sadece fotodan değerlendirmek pek de doğru gelmiyor fakat kağıt üstünde iyi gözüküyor.

1612191417025.png

Out of stock diyor :D.
Hâlâ işleniyor...
1612597672098.png

@hadwiger @TÇB @Quanic @

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı