Gamakay MK61 Brown Switch alınır mı?

Ön sipariş olan bir klavye, fiyatı uygun geldi. Gateron Switch bulunuyor.

Beyaz renk ve brown Switch almayı düşünüyorum sizce nasıldır, alınabilir mi?

Yurtdışından hiç alışveriş yapmadım, normal bir şekilde alabilir miyim? Ekstra vs. bir şey olmadan.

Eğer beyaz renk Gamakay MK61 alırsam yanına da beyaz renk Logitech G102/G203 Lightsync almayı düşünüyorum, nasıl olur?

G102 ile G203 arasında fark mı?
Hala kullanıyor musun? Bir sıkıntısı var mı ?

Hala kullanıyor musun? Bir sıkıntısı var mı ?
Daha elime ulaşmadı ürün :D.
1612895776497.png

Bugün bende teslim aldım siyah ve brown switch olanı. Kalitesi tatmin etti açıkçası. Rgb animasyonları pek tatmin edici değil ama yeterli. Bu arada ilk kahverengi switch deneyimim oldu ve biraz sesli geldi bana kırmızı switchden sonra.

Bugün bende teslim aldım siyah ve brown switch olanı. Kalitesi tatmin etti açıkçası. Rgb animasyonları pek tatmin edici değil ama yeterli. Bu arada ilk kahverengi switch deneyimim oldu ve biraz sesli geldi bana kırmızı switchden sonra.
Hocam hangi şehirdesiniz ne zaman almıştınız? Ben 24 ocak’tan beri bekliyorum hala gelmedi.

Bugün bende teslim aldım siyah ve brown switch olanı. Kalitesi tatmin etti açıkçası. RGB animasyonları pek tatmin edici değil ama yeterli. Bu arada ilk kahverengi switch deneyimim oldu ve biraz sesli geldi bana kırmızı switchden sonra.
Yay sesi var mı? Paket sterilize edildi ve gönderildi dedikten sonra kaç günde elinize ulaştı. Ben de siyah ve kahverengi switch olarak sipariş verdim.

var yay sesi ama çok az. (sonuçta tactile switch)
paket strelize edilmiş ve gönderilmiştir 5 şubat - saat 20:05
paketi teslim almam 12 şubat saat - 17:07

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı