Bir çözümü yoksa iade edip yellow switch olarak alacağım. İade politikası hakkında bilginiz var mı?
Sanırım yellow switch de de aynı şey mevcut. Sesi açarak inceleyin isterseniz videoyu.
Bir çözümü yoksa iade edip yellow switch olarak alacağım. İade politikası hakkında bilginiz var mı?
You will be responsible for paying the return shipping fees![]()
Gamakay MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtarı Puding Keycaps RGB 61 Tuşları Hot Swappable Oyun Klavye
Only US$52.59, buy best gamakay mk61 wired mechanical keyboard gateron optical switch pudding keycaps rgb 61 keys hot swappable gaming keyboard sale online store at wholesale price.tr.banggood.com
Bazi tuslarda hepsinde yok.@Techno20 @Emir_Fidanc sizde de bu sorun ortaya çıktı mı yoksa sorunsuz bir şekilde kullanıyor musunuz?
Benim klavyeden de aynı bu şekilde bir ses geliyor.
Telefonla çektim ama ses duyuluyor az da olsa...
Ses gerçekten kötü hocam yay sesi
Telefonla çektim ama ses duyuluyor az da olsa...
Hocam yalnız switchi çıkarınca da aynı ses devam ediyor.Biraz araştırma yapınca redditte falan bu sesin metal kasalarda geldiği yazıyor. Klavyenin içini açıp köpük yada ses yalıtım malzemesi koyup sesi yok ettiklerini söylüyorlar. Denemek gerek. Bunun iadesi ile uğraşılmaz çünkü.
nasıl yani anlamadım ?Hocam yalnız switchi çıkarınca da aynı ses devam ediyor.