Gamakay MK61 nasıldır?

Tek başına Switchin suya dayanıklı olması çok bir anlam ifade etmiyor. PCB ledler vs için geçerli olduğunu sanmıyorum bahsettiğiniz IP sertifikasının.

Tek başına Switchin suya dayanıklı olması çok bir anlam ifade etmiyor. PCB ledler vs için geçerli olduğunu sanmıyorum bahsettiğiniz IP sertifikasının.
Hocam optik olduğunda PCB dışında devre olmuyor zaten. Lambaların da devresi direk pcb içine işlenmiş ve üstü plastik. Hot swappable olduğu için sadece ortada bir delik var zaten switchin oturacağı. Oraya kaçan su da kurutulunca hiçbir şey olmuyor. Çoğu optik için böyle genelde. Tamam %100 waterproof değiller ancak büyük miktardan koruyorlar. Keza brahmanın azerbaycan sitesinde ip68 mk61 de ise ip44 sertifikası olduğu yazıyor. Redragon optikleri için tamamen su altında oynandığı bir videoda vardı. Outemu optik bluelar. Brahma için de aynı olacaktır muhtemelen. Bloody modeline de gözüm kayıyor ama B870R için bütçem yok malesef.

Ben de almayı düşünüyorum.
Şu an bir tane arkadaşım Red Switch olanını almış 405TL'ye Türkiye seçeneğini seçerek.
O incelemesini yaptığında atacağım sana ben de ona göre alacağım.
Brown ile yellow arasında kaldım ben de :D.

60 önsiparişi geçer ise 397 TL olacak yazıyor.
Sarı ve yeşil anahtarda bu 430 TL oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı