Tax Free olmayan derken, vergi bedava olmayan kargo diyorsunuz, sonuçta vergi ödeyeceksiniz değil mi?
Kampanya mı var vergi iadesine dair?Kapıda kargo çalışanına vergi ödeceğim, vergi ödediğime dair bir belgeyi Banggood'a iletirsem ödediğim vergi miktarı kadar parayı kartıma geri vericek.
Hayır,banggood'da siparişi oluştururken eğer vergi sigortasını alırsanız %100 geri ödüyor.Her ürün için herzaman oluyor.Kampanya mı var vergi iadesine dair?
Alamadım stokları bitti lanet olsun, beyaz, kırmızı Switch beğenmeyen olursa bana ulaşsın 430 veririm direkt.
Alamadım stokları bitti lanet olsun, beyaz, kırmızı Switch beğenmeyen olursa bana ulaşsın 430 veririm direkt.
aynen sorduğumda yakın zamanda geleceğini söylediler beklemedeyim bakalımTürkiye'de zor bulursunuz ama stoklar gelecek merak etmeyin 8-9 şubat gibi geleceğini düşünüyorum o zamanda bizim siparişler kargoya verilir.
430 az olur hocam vergisi falanda var da 430 ikinci el alıcağınıza direk sitesinden alırsınız.
Aynen sorduğumda yakın zamanda geleceğini söylediler beklemedeyim bakalım.
Hocalarım incelemesi çekilmiş 11 saat önce buyurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.