T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #41 Hocam onu gördüm ama siz 50$ dediniz. 50₺ artacağını ben de biliyorum yoksa.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #42 T3tracon dedi: Hocam onu gördüm ama siz 50$ dediniz. 50₺ artacağını ben de biliyorum yoksa. Genişletmek için tıkla... Şu an 43 dolar falan ben 50 dolar olacak dedim Siz yanlış anlamışsınız hocam.
T3tracon dedi: Hocam onu gördüm ama siz 50$ dediniz. 50₺ artacağını ben de biliyorum yoksa. Genişletmek için tıkla... Şu an 43 dolar falan ben 50 dolar olacak dedim Siz yanlış anlamışsınız hocam.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #43 Ben de +50$ gelecek sandım hocam korktum bir an
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #44 T3tracon dedi: Ben de +50$ gelecek sandım hocam korktum bir an Genişletmek için tıkla... Yok o paraya anne Pro 2 alınır Klavye geldiğinde incelemesini yaparım iyi bir şekilde 28 Ocak'tan önce gönderilecek diyor bekliyorum.
T3tracon dedi: Ben de +50$ gelecek sandım hocam korktum bir an Genişletmek için tıkla... Yok o paraya anne Pro 2 alınır Klavye geldiğinde incelemesini yaparım iyi bir şekilde 28 Ocak'tan önce gönderilecek diyor bekliyorum.
I IraArel Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #45 Deli Azo dedi: Yok o paraya anne Pro 2 alınır Klavye geldiğinde incelemesini yaparım iyi bir şekilde 28 Ocak'tan önce gönderilecek diyor bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam banggooddan ilk kez mi alışveriş yaptınız? İlk kez ise, yeni kullanıcı kuponunu kullandınız mı? Diğer konuda cevap vermişsiniz hocam. Teşekkürler.
Deli Azo dedi: Yok o paraya anne Pro 2 alınır Klavye geldiğinde incelemesini yaparım iyi bir şekilde 28 Ocak'tan önce gönderilecek diyor bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam banggooddan ilk kez mi alışveriş yaptınız? İlk kez ise, yeni kullanıcı kuponunu kullandınız mı? Diğer konuda cevap vermişsiniz hocam. Teşekkürler.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #46 IraArel dedi: Hocam banggooddan ilk kez mi alışveriş yaptınız? İlk kez ise, yeni kullanıcı kuponunu kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... İlk kez alışveriş yaptım fakat kupon kullandırtmıyor boşuna denemeyin.
IraArel dedi: Hocam banggooddan ilk kez mi alışveriş yaptınız? İlk kez ise, yeni kullanıcı kuponunu kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... İlk kez alışveriş yaptım fakat kupon kullandırtmıyor boşuna denemeyin.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #47 Deli Azo dedi: Yok o paraya anne Pro 2 alınır klavye geldiğinde incelemesini yaparım iyi bir şekilde 28 Ocak'tan önce gönderilecek diyor bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir video çekebilirseniz çok güzel olur hocam fiyatına göre muhteşem bir klavye gibi "görünüyor şu anlık".
Deli Azo dedi: Yok o paraya anne Pro 2 alınır klavye geldiğinde incelemesini yaparım iyi bir şekilde 28 Ocak'tan önce gönderilecek diyor bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir video çekebilirseniz çok güzel olur hocam fiyatına göre muhteşem bir klavye gibi "görünüyor şu anlık".
I IraArel Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #48 Deli Azo dedi: İlk kez alışveriş yaptım fakat kupon kullandırtmıyor boşuna denemeyin. Genişletmek için tıkla... 400tl tuttu desenize öyleyse.
Deli Azo dedi: İlk kez alışveriş yaptım fakat kupon kullandırtmıyor boşuna denemeyin. Genişletmek için tıkla... 400tl tuttu desenize öyleyse.
th2077 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 119 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #49 IraArel dedi: 400tl tuttu desenize öyleyse. Genişletmek için tıkla... tax free olmayan kargodan aldım 354tl tuttu ama 15 gün beklicem malesef.bu fiyata çok iyi bir klavye olduğunu düşünüyorum.
IraArel dedi: 400tl tuttu desenize öyleyse. Genişletmek için tıkla... tax free olmayan kargodan aldım 354tl tuttu ama 15 gün beklicem malesef.bu fiyata çok iyi bir klavye olduğunu düşünüyorum.
I IraArel Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #50 th2077 dedi: tax free olmayan kargodan aldım 354tl tuttu ama 15 gün beklicem malesef.bu fiyata çok iyi bir klavye olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tax free olmayan derken, vergi bedava olmayan kargo diyorsunuz, sonuçta vergi ödeyeceksiniz değil mi?
th2077 dedi: tax free olmayan kargodan aldım 354tl tuttu ama 15 gün beklicem malesef.bu fiyata çok iyi bir klavye olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tax free olmayan derken, vergi bedava olmayan kargo diyorsunuz, sonuçta vergi ödeyeceksiniz değil mi?