Gamakay MK61 nasıldır?

Tax Free olmayan derken, vergi bedava olmayan kargo diyorsunuz, sonuçta vergi ödeyeceksiniz değil mi?

Kapıda kargo çalışanına vergi ödeceğim, vergi ödediğime dair bir belgeyi Banggood'a iletirsem ödediğim vergi miktarı kadar parayı kartıma geri vericek.

Kapıda kargo çalışanına vergi ödeceğim, vergi ödediğime dair bir belgeyi Banggood'a iletirsem ödediğim vergi miktarı kadar parayı kartıma geri vericek.
Kampanya mı var vergi iadesine dair?

Alamadım stokları bitti lanet olsun, beyaz, kırmızı Switch beğenmeyen olursa bana ulaşsın 430 veririm direkt.

Alamadım stokları bitti lanet olsun, beyaz, kırmızı Switch beğenmeyen olursa bana ulaşsın 430 veririm direkt.

Türkiye'de zor bulursunuz ama stoklar gelecek merak etmeyin 8-9 şubat gibi geleceğini düşünüyorum o zamanda bizim siparişler kargoya verilir.

430 az olur hocam vergisi falanda var da 430 ikinci el alıcağınıza direk sitesinden alırsınız.

Son düzenleme:
aynen sorduğumda yakın zamanda geleceğini söylediler beklemedeyim bakalım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocalarım incelemesi çekilmiş 11 saat önce buyrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…