Elektronik Game Booster GM06B Core Türkçe Blue Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye 499,00 TL!

Şu an kullandığın klavyede Çin malı marka basılmış ürün.

Ben Hepsiburada'dan aldım en azından onun güvencesi var anlatabiliyor muyum kafam rahat sorun çıksa bile iade ederim ailexpressden alacağım zaten 2-3 haftaya gelecek bir de sorun çıktı iade edelim desek uğraş dur.

En azından Türkiye garantisi var. Diğeri 1 seneye arızalansa karşısında muhatap bulamaz, bir tane Switch basmasa gidip Çin'den klavye parasına bir torba Switch sipariş edecek.

O da hotswap ise, değilse direkt çöp.

Bu yüzden hotswap klavye toplamak daha iyi. Mesela TKL klavye kitinde 87 tane tuş bulunuyor. 90 tane Switch alırsın 3 tane Switch'te arıza durumunda değiştirirsin.

Kazıklanmışsın resmen. Kalitesiz Switch'leri tanesini 16 TL'ye almışsın. Akko Switch'lerin tanesi 10 TL.

@517298

Senelerden beridir sorunsuz şekilde Gamepower Saber RGB kullanıyorum fakat küçük bir klavye istiyordum. Sizce alınır mı?

Aslında Gamepower klavyem bozulana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü artık bağ oluştu gibi bir şey uzun zamandır saatlerimi geçiriyorum. Muhtemelen kolay kolay da bozulacak gibi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı