Game Land Dolandırıcılığı

@.I.N.И.A. operatörlerin hepsi öyle. Hepsi kendi parasına bakıyor. O yüzden al birini, vur ötekine. Benim demek istediğim, bizi kandırma eylemini operatörler yapmıyor.
Nitelikli dolandırıcılığa girdiği için suç ortağı sayılıyorlar. Sazan avını başlatan şirketlerdir. Fakat asıl mevzu onay olayında olduğu için en büyük dolandırıcı operatör şirketleri oluyor.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Dolandırıcı bunlar. Benimki de faturalı. Her sekilde onay kodu gelmeden veya onaylamadan para çekilmemeli.

Size mesaj gelmemis ama Vodafone 4 mesaj gozukuyor diyor. Garip. Kardesinin onaylayip silme ihtimali de olabilir her ne kadar yapmaz desen de.

O gelen mesajlarda sizin onayınız yer almiyorsa kardesinin dedigi gibidir.

Dolandırıcı bunlar. Benimki de faturalı. Her sekilde onay kodu gelmeden veya onaylamadan para çekilmemeli.

Size mesaj gelmemis ama Vodafone 4 mesaj gozukuyor diyor. Garip. Kardesinin onaylayip silme ihtimali de olabilir her ne kadar yapmaz desen de.

O gelen mesajlarda sizin onayınız yer almiyorsa kardesinin dedigi gibidir.
Benim silinen mesajlara bakma gibi bir şansım var mı? Ya çok ikna etmeye çalıştım. Kızmayacağım, bir şey olmaz öderim sadece aldın mı söyle dedim. Yok almadım diyor. Yani gelmediğine inanıyorum. Benim gibi sorun yaşayanlara da gelmemiş. Garip bir sistemleri var.

Ayrıca siteye bakarsanız gerçekten alınacak bir şey yok. Bir uygulamaya diye geçiyor. Adı ne, ne işe yarıyor ne onlar biliyor ne ben. Adamlar güzel tezgah kurmuş.

O halde buyuk ihtimalle otomatik odeme ile calisan bir yer. Linke vs. tiklayan insanlari avliyorlar iste. Boyle bir durumda kendi isteginle almis gibi gozuktugunden hak da talep edemiyorsun. Ancak iade hakkin var o da zamaninda fark ederden.

Vodafone'a soyleyebilirsin onu ama yardimci olacaklarini sanmiyorum.

Benim silinen mesajlara bakma gibi bir şansım var mı? Ya çok ikna etmeye çalıştım. Kızmayacağım, bir şey olmaz öderim sadece aldın mı söyle dedim. Yok almadım diyor. Yani gelmediğine inanıyorum. Benim gibi sorun yaşayanlara da gelmemiş. Garip bir sistemleri var.

Ayrıca siteye bakarsanız gerçekten alınacak bir şey yok. Bir uygulamaya diye geçiyor. Adı ne, ne işe yarıyor ne onlar biliyor ne ben. Adamlar güzel tezgah kurmuş.
Tezgah tezgah alayı tezgah. Önce hazır kart tarifelerini öyle yukseltiyorlar ki, bizi faturali hatta muhtaç ediyorlar. Sonra böyle saçma sapan şeylerle geçiriyorlar.

Sadece bunun özelinde konuşmuyorum. Pek çok alt kalem altında masraflar çıkarıyorlar.

O halde buyuk ihtimalle otomatik odeme ile calisan bir yer. Linke vs. tiklayan insanlari avliyorlar iste. Boyle bir durumda kendi isteginle almis gibi gozuktugunden hak da talep edemiyorsun. Ancak iade hakkin var o da zamaninda fark ederden.

Vodafone'a soyleyebilirsin onu ama yardimci olacaklarini sanmiyorum.
Keşke önceden fark etseydik. İade için çok uğraştım. Fakat aynı dediğiniz gibi sizin onayınızla alınmış diyor. Çok uzun konuştum. En sonda olacak gibi değil, ben kendim kapattım. Hiç yardımcı olmuyorlar. En ilginci mahkemeye veririz demeleri geldi. Orada zaten baya sinirlendim. Her şey kağıt üzerinde on numara gözüküyor. Bana 4 tane mesaj gelmiş. 4 mesajı da onaylama yapmışım ve ücreti almışlar. Burada hiç kimse suçlu değil gibi gözüküyor.

Hocam Şikayet Var'a baktığımda iade yapmışlar. Bi' dener misiniz iade yapmayı?
Bir deneyelim de bakalım artık. Yarın mecbur ödeyeceğim yoksa adamlar hattı kesecek. Sonra yine açma kapama parası ödeyeceğim. Ödedikten sonra umarım geri iade edebilirler. En azından gelecek faturadan düşseler yeterli olacak fakat hiç öyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Tezgah tezgah alayı tezgah. Önce hazır kart tarifelerini öyle yukseltiyorlar ki, bizi faturali hatta muhtaç ediyorlar. Sonra böyle saçma sapan şeylerle geçiriyorlar.

Sadece bunun özelinde konuşmuyorum. Pek çok alt kalem altında masraflar çıkarıyorlar.
Faturalı hat rahatlık ama böyle bir olaya düştün mü bir daha kurtuluşu olmuyor. Seve seve o parayı ödettiriyorlar.

Kendi sitelerinde yazıyor orada yazanı alıp yapıştırıyorum aynen. Mağdur olan kullanıcıların işine yarar umarım.

Servis iptali ve servis ile ilgili şikayetleriniz ve sorularınızı mail ve telefon yoluyla iletebilirsiniz.

tr@mbactivities.com

MH:08503046741

Eğer Gameland servisine devam etmek istemiyorsanız, iptal gameland yazıp 3544’e mesaj göndererek abonelik iptalini sağlıyabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı